Udvikling af avancerede materialer og katalyse

Christoffer Mølleskov Pedersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 10 55.

Close-up of yellow powder

Udvikling af avancerede materialer og katalyse

Vi har specialiseret os i at tilbyde skræddersyede løsninger til udvikling og validering af nanomaterialer og katalysatorstrukturer, herunder pilotproduktion. Vores ekspertise dækker alt fra udvikling af avancerede materialer til integration og funktionelle prototyper. I tidligere projekter har vi brugt denne ekspertise til katalytiske konvertere, kemiske konvertere, brændselsceller og elektrolyseceller.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

  • Tage dig fra idé til prototype og pilotproduktion
  • Identificere den optimale katalytiske løsning til dit problem eller produkt
  • Udvikle og optimere specifikke katalytiske materialer
  • Udvikle og validere nye katalysatorer
  • Karakterisere og validere nye nanokatalysatorer

Udvikling og syntese af nanomaterialer:

Størrelsen betyder noget for en katalysator, da reaktionen finder sted på overfladen. Jo mindre katalysatorpartiklen er, desto større specifik overflade kan opnås. Det er derfor vigtigt at syntetisere katalysatoren som små nanopartikler for at opnå den bedste ydeevne. Teknologisk Institut har flere syntesemetoder til produktionen af nanopartikler, der spænder fra den mere klassiske batch-syntese til den mere avancerede solvotermiske syntese. Et eksempel på dette er vores patenterede syntesemetode med superkritisk fluidstrøm, der kan producere katalysatorer på under 5 nm, som er deponeret på et supportmateriale. Vi har erfaring med at producere nanomaterialer af oxider, overgangsmetaller og ædelmetaller.

Vi udvikler avancerede energisystemer med effektive katalysatorer.

Hvis du mangler den rette katalysator, kan vi udvikle og validere nye katalysatorer til dit formål og optimere alt fra support-materialet, funktionaliseringen, metal/support-forholdet, metalsammensætningen, strukturen og partikelstørrelsen.

Periodisk system

Vores ekspertise inden for syntese af metal- og metaloxid-nanopartikler på supportpartikler er blevet anvendt i flere projekter for at muliggøre forbedret ydeevne og funktionalitet.

Kontakt Sektionsleder Christoffer Mølleskov Pedersen, hvis du vil vide mere om energimaterialer og deres anvendelser, telefon: +45 7220 1055 og email: chm@dti.dk