Udvikling af solvarmeuddannelser i Irland

Kaj L. Bryder

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 12 20.

Udvikling af solvarmeuddannelser i Irland

I de sidste tre år har divisionen Industri og Energi på Teknologisk Institut været hovedaktør i udviklingen af solvarmeuddannelser i Nordirland og republikken Irland. Uddannelserne er blevet udviklet i et samarbejde med Energistyrelsen i Danmark og den rådgivende konsulentvirksomhed Action Renewable i Irland.

Udviklingen af solvarmekurserne er foregået i relation til et større projekt om implementering af vedvarende energi i Irland. Uddannelserne er rettet mod at certificere installatører som solvarmeinstallatører.

Teknologisk Institut har stået for opbygning af uddannelsesfaciliteter på to uddannelsescentre, udvikling af kursusmaterialer samt uddannelse af trænere på uddannelsesinstitutionerne. Instituttets medarbejdere er i den forbindelse blevet certificeret af BPEC Training LTD i Edinburgh til at uddanne trænere på uddannelsesinstitutionerne i Nordirland.