Udvikling og optimering af metalkomponenter og -konstruktioner

Otto Lundgren Hejgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 12 51.

Bearbejdning af metalemne

Udvikling og optimering af metalkomponenter og -konstruktioner

Flere og flere virksomheder efterspørger materialeoptimerede komponenter og produkter - både for at spare på materialeomkostningerne i produktionen, men ofte også for at sikre at komponenterne bliver så lette som muligt.

En udfordring ved materialeoptimering er, at man risikerer, at kritiske komponenter fejler hurtigere end ellers tiltænkt, da der vil opstå højere spændinger i komponenterne end tidligere. Her er det vigtigt at sikre, at komponenten er designet optimalt med henblik på fremstillingsmetode, lastsituation og materialevalg.​ Se vores akkrediterede tests her

Arbejder din virksomhed med udvikling og fremstilling af metalkomponenter eller større konstruktioner? Så lad Teknologisk Instituts erfarne konsulenter hjælpe dig med sparring og rådgivning i forbindelse med materiale- og konstruktionstekniske spørgsmål. Vi kan hjælpe dig med at optimere dit produkt - og derefter teste og dokumentere dets kvalitet.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe med?

  • Rådgivning og sparring omkring materialeoptimering af dine komponenter
  • Beregninger og simuleringer, der understøtter dit udviklingsarbejde
  • Test og dokumentation af dine komponenter
  • Vi sikrer, at du kommer hurtigt på markedet med en løsning, der virker i første forsøg.