VELFÆRDSTEKNOLOGI ANNO 2020: Bliver COVID-19 en 'game changer'?

Birgitte Østergård Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 25.

Velfærdsteknologi anno 2020

VELFÆRDSTEKNOLOGI ANNO 2020: Bliver COVID-19 en 'game changer'?

Kom med til årets store velfærdsteknologiske konference den 8. oktober 2020 i Odense, hvor du kan tanke inspiration og ny viden til dit arbejde med velfærdsteknologi.

CareNet sætter for fjerde år i træk velfærdsteknologi og hjælpemidler på dagsordenen med den nationale konference "Velfærdsteknologi anno 2020", som vi afholder den 8. oktober 2020 klokken 09:00-16:00 i Odense Congress Center (OCC). Det sker i samarbejde med brancheforeningen Danish.Care og Teknologisk Institut.


DERFOR SKAL DU DELTAGE

  • Lyt til inspirerende oplæg om 'best practice', nye tendenser og redskaber til at overvinde implementeringens udfordringer
  • Oplev state-of-the-art inden for velfærdsteknologi og hjælpemidler, når branchen udstiller deres mest innovative løsninger
  • Stil spørgsmål, del erfaring og netværk med Danmarks førende fag- og branchefolk inden for velfærdsteknologi
  • Få svar fra forskellige eksperter, når vi stiller spørgsmålet "Er COVID-19 en 'game changer' for Danmarks brug af velfærdsteknologi?"


-


-
 

-

Corona har kastet det danske samfund ud i en krise, hvor innovativ handlekraft har været nødvendig. Vil pandemien vise sig at blive en ‘game changer’ for Danmarks brug af velfærdsteknologi?

Vi sætter strøm til debatten - i selskab med nedenstående keynote-talere og med journalist og forfatter Nynne Bjerre Christensen ved roret.

-

Herudover åbner vi for tre inspirerende spor, som giver dig ny viden og konkrete værktøjer til dit arbejde med velfærdsteknologi.
 

SPOR 1 Hent inspiration fra 'best practice' rundt om i landets kommuner og regioner - og få redskaber til at overvinde implementeringens udfordringer.

SPOR 2 Hvordan udvikler vi de rigtige velfærdsteknologier? Mød startups og lyt til seneste nyt om brugerinddragelse og innovation med afsæt i markedets reelle behov.

SPOR 3 Teknologitendenser og et kig i krystalkuglen: Hvordan ser morgendagens velfærdsteknologi og hjælpemidler ud?

-

Download det fulde program her: 


 

DELTAGERPROFIL
Konferencen er for alle – både fra kommuner, regioner og private virksomheder, der arbejder med eller har interesse for det velfærdsteknologiske felt og hjælpemidler.

-
Den udsolgte konference i 2019 bød på et stærkt fagligt program over tre spor med over 20 talere samt over 20 udstillere.

PRISER
Standard
2.995 kroner ex. moms (early bird-pris på 2.520 kroner ex. moms, hvis man tilmelder sig før 15. august)

CareNet-medlem og/eller Danish.Care-medlem
2.520 kroner ex. moms (early bird-pris på 2.045 kroner ex. moms, hvis man tilmelder sig før 15. august)

Der vil være rabat til studerende fra universiteter, erhvervsakademier og professionshøjskoler. Kontakt i denne forbindelse seniorkonsulent Anders Lyck Fogh-Schultz fra Danish.Care, som koordinerer fællestilmelding af studerende. Hans mailadresse er alfs@danish.care. Bemærk: Tilladelse fra studiested nødvendig inden tilmelding.


UDSTILLING AF STATE-OF-THE-ART VELFÆRDSTEKNOLOGI
Vi byder i forbindelse med konferencen på håndgribelig inspiration i et udstillingsområde, hvor du kan opleve virksomheder med state-of-the-art inden for både dansk og udenlandsk velfærdsteknologi og hjælpemidler.

Ønsker du som virksomhed at udstille? Du kan læse mere her eller gå direkte til udstillertilmelding her.


BEMÆRK! Der vil blive taget fotos og video på dagen til ekstern kommunikation af konferencen. Herudover vil vi dele en deltagerliste med navn og tilhørsforhold med konferencens deltagere. Ved tilmelding til arrangementet accepterer du dette samt at vi sender praktiske oplysninger til dig i tiden op til og efter om konferencen. Du kan altid bede om at få dine personlige oplysninger slettet. Læs om behandling af persondata og dine rettigheder her.


-


-
-