VELFÆRDSTEKNOLOGI ANNO 2024

Birgitte Østergård Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 25.

Velfærdsteknologi anno 2024 arrangeret af Teknologisk Institut, CareNet og Danish.Care

VELFÆRDSTEKNOLOGI ANNO 2024

Bliv inspireret og lad op med ny viden om sundheds- og velfærdsteknologi, når årets konference for velfærdsteknologi løber af stablen den 3. oktober 2024 i Odense.


Vanen tro inviterer CareNet – i samarbejde med brancheforeningen Danish.Care og Teknologisk Institut – til en dag i sundheds- og velfærdsteknologiens tegn.

Det er således igen blevet tid til den årlige nationale konference "Velfærdsteknologi anno 2024", som vi afholder den 3. oktober 2024 klokken 08:00-16:00 i Odense Congress Center.

Derfor skal du deltage...

  • Lyt til inspirerende oplæg om best practice, nye tendenser og redskaber til at overvinde implementeringens udfordringer
  • Oplev state-of-the-art inden for sundheds- og velfærdsteknologi samt hjælpemidler, når branchen udstiller deres mest innovative løsninger
  • Stil spørgsmål, del erfaring og netværk med Danmarks førende fag- og branchefolk inden for velfærdsteknologi

-
-

Sundheds- og velfærdsteknologi, der frigiver arbejdskraft

Hvordan kan sundheds- og velfærdsteknologi være med til at frigøre arbejdskraft?

Det er hovedspørgsmålet, som vi vil forsøge at besvare på årets Velfærdsteknologi anno 2024. Derfor er det overordnede tema for konferencen arbejdskraftfrigørende teknologi.

For at nå hele vejen rundt om temaet vil der på konferencen være tre spor...

  • SPOR 1: Implementering i praksis – fra test til idriftsættelse i dansk og international kontekst
  • SPOR 2: Arbejdskraftfrigørende teknologi – når teknologier frigør tid og ressourcer i et sundhedssystem under pres 
  • SPOR 3: Tech talks & udstilling – tag et kig i teknologiens krystalkugle, lyt til inspirerende oplæg og kom på guidede ture med pitch og præsentationer i konferencens store udstilling

Nynne Bjerre er moderator til Velfærdsteknologi anno 2024
 

Program

Vi arbejder på højtryk for at klargøre konferenceprogrammet for Velfærdsteknologi anno 2024.

Siden her opdateres, når nyt programindhold lander, og du kan også følge med på CareNets hjemmeside, hvor du løbende kan følge med i det seneste om konferencen.


Deltagerprofil

Konferencen er for alle – både fra kommuner, regioner, økosystemet for velfærdsinnovation, videninstitutioner og private virksomheder, der arbejder med eller har interesse for sundheds- og velfærdsteknologiområdet.


Priser

Standard (early bird)

2.945 kroner ex. moms (efter 5. august 2024 vil prisen være 3.325 kroner ex. moms)

CareNet-medlem og/eller Danish.Care-medlem (early bird)

​2.425 kroner ex. moms (efter 5. august 2024 vil prisen være 2.945 kroner ex. moms)


​Der vil være rabat til studerende fra universiteter, erhvervsakademier og professionshøjskoler. Kontakt i denne forbindelse chefkonsulent Anders Lyck Fogh-Schultz fra Danish.Care, som koordinerer fællestilmelding af studerende. Hans mailadresse er alfs@danish.care. Bemærk: Tilladelse fra studiested nødvendig inden tilmelding.


Sted

Odense Congress Center (OCC)
Ørbækvej 350
5220 Odense


Udstilling af state-of-the-art velfærdsteknologi

Som altid kan deltagerne på konferencedagen gå på opdagelse i et væld af sundheds- og velfærdsteknologier.

Søg inspiration og bliv klogere på, hvad de enkelte teknologier kan tilbyde i konferencens dertil indrettede udstillingsområde. Her kan du opleve virksomheder med state-of-the-art inden for både dansk og udenlandsk sundheds- og velfærdsteknologi samt hjælpemidler.

Ønsker du som virksomhed at udstille dit produkt eller din service på konferencen store udstillingsareal?

På konferencen får din virksomhed en unik mulighed for at opnå synlighed og repræsentere branchen med dine produkter, løsninger og services. Udstillertilmeldingen er åben, så skynd dig at tilmelde dig via knappen herunder.

Prisen pr. kvadratmeter er 1.875 kroner og inkluderer hvide vægge, spot og strømtilslutning samt et ståbord, en barstol og forplejning til én person pr. stand. Som udgangspunkt er standene moduler af 6, 9 eller 18 m2.

Medlemmer af CareNet/Danish.Care får 20 procent i rabat på standlejen.Spørgsmål vedrørende udstillingen rettes til Anders Lyck Fogh-Schultz fra Danish.Care på telefon 22 99 32 44 eller mail alfs@danish.care.


-

 

 

-

-