VELFÆRDSTEKNOLOGI ANNO 2022

Birgitte Østergård Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 25.

-

VELFÆRDSTEKNOLOGI ANNO 2022

Deltag i årets velfærdsteknologiske konference den 11. oktober 2022 i Odense, hvor der er tid til at blive inspireret og lade op med ny viden til dit arbejde med velfærdsteknologi.


CareNet inviterer til en dag i velfærdsteknologiens tegn til den nationale konference Velfærdsteknologi anno 2022, som vi afholder den 11. oktober 2022 klokken 9:00-16:00 i Odense Congress Center (OCC). 

Det sker i et samarbejde mellem brancheforeningen Danish.Care, Alexandra Instituttet, Danish Life Science Cluster og Teknologisk Institut.

Derfor skal du deltage...

 • Lyt til inspirerende oplæg om 'best practice', nye tendenser og redskaber til at overvinde implementeringens udfordringer
 • Oplev state-of-the-art inden for velfærdsteknologi og hjælpemidler, når branchen udstiller deres mest innovative løsninger
 • Stil spørgsmål, del erfaring og netværk med Danmarks førende fag- og branchefolk inden for velfærdsteknologi

-

-

Velfærdsteknologi i en brydningstid

Efter to år med corona og nedlukninger, hvor både hjælpemidler og velfærdsteknologi har fundet anvendelse på en lang række nye områder og arbejdsgange – og kommet i fokus fra politisk side blandt andet i forhold til digitalisering af velfærden – stiller vi i år skarpt på, hvordan arbejdet med velfærdsteknologi foregår i praksis i landets kommuner og regioner.

Konferencen tilbyder et fagligt inspirationskatalog med de nyeste bud på, hvordan velfærdsteknologi gør en forskel og er med til at modernisere og løfte vores fælles velfærd.

Mette Walsted Vestergaard - moderator ved konferencen Velfærdsteknologi anno 2022

Vores to keynote-speakers

-

Program

Dørene åbner klokken 08:00, hvorfra du kan registrere dig. Der serveres morgenmad fra klokken 8:30 og indtil vi skyder konferencen i gang klokken 09:30.

Du vil herefter kunne få inspiration og lytte til erfaringer om nedenstående:

 • Tilsæt gerne ægte intelligens: Kunstig intelligens rummer store muligheder for at levere bedre borgernær pleje. Men lover teknologien for meget? Alexandra Instituttet ser på, hvad der går galt og går godt – og hvad man kan gøre for at øge chancerne for sidstnævnte.
 • Algoritmer forudser indlæggelser: Tidlig opsporing af sygdom med kunstig intelligens i hjemme- og sygeplejen i Køge Kommune
 • E-distriktet i Haderslev er en ny måde at sikre udrulning og forankring af velfærdsteknologier. Hør om erfaringerne.
 • Nye måder at kommunikere på: Hillerød Kommune deler eksempler på teknologier, som skaber nærhed, interaktion og selvstændighed
 • Velfærdsteknologi giver nye og overraskende muligheder: Hvordan får vi dem frem i lyset – og hvorfor er det vigtigt? Forsker folder ud.
 • AI til faldforebyggelse: Aalborg Kommune og DigiRehab fortæller om kunstig intelligens til at udpege, hvem der bør tilbydes faldforebyggende træning
 • Synes du, implementering af velfærdsteknologi er svært i din kommune? Så lad dig inspirere af Aarhus Kommune, der har udviklet en lokal implementeringsguide, som bringer implementeringen helt ud til medarbejderne.
 • Arbejdsmiljø og velfærdsteknologi: Teknologisk Institut og plejehjemschef giver gode råd til, hvordan man indtænker arbejdsmiljøet, når man implementerer velfærdsteknologi
 • Kan teknologi og kunstig intelligens erstatte det natlige tilsyn? Næstved Kommune og Teton.ai deler ud af deres erfaringer og viden.
 • Hvor går grænsen mellem overvågning og borgernært tilsyn? Minisession med debat om, hvordan man sikrer anonymitet og datasikkerhed samtidig med, at man giver borgeren den bedst mulige pleje.
 • Hvad skal der til for at tilpasse robotteknologien til sundhedssektoren? Teknologisk Institut deler ud af viden.
 • Innovation med offentlige aktører: Hvordan kan offentlige og private aktører bedst samarbejde om at skabe innovation i sundhedsplejen?
 • Bæredygtig velfærdsteknologi: Hvordan designer man et velfærdsteknologisk hjælpemiddel, som også er bæredygtigt?
 • Øget medarbejderkontinuitet i ældreplejen ved hjælp af kunstig intelligens: Hør, hvordan Aalborg og Syddjurs Kommune vil styrke planlægningen i ældreplejen via AI-baseret beslutningsstøtte.

Download programmet her (med forbehold for ændringer): 

Deltagerprofil

Konferencen er for alle – både fra kommuner, regioner og private virksomheder, der arbejder med eller har interesse for det velfærdsteknologiske felt og hjælpemidler.

Priser

Standard

2.995 kroner ex. moms

CareNet-medlem og/eller Danish.Care-medlem

2.650 kroner ex. moms

Der vil være rabat til studerende fra universiteter, erhvervsakademier og professionshøjskoler. Kontakt i denne forbindelse chefkonsulent Anders Lyck Fogh-Schultz fra Danish.Care, som koordinerer fællestilmelding af studerende. Hans mailadresse er alfs@danish.care. Bemærk: Tilladelse fra studiested nødvendig inden tilmelding.
 

-

-

Udstilling af state-of-the-art velfærdsteknologi

Vi byder i forbindelse med konferencen på håndgribelig inspiration i et udstillingsområde, hvor du kan opleve virksomheder med state-of-the-art inden for både dansk og udenlandsk velfærdsteknologi og hjælpemidler.

Du kan smugkigge i udstillingsvinduet ved at downloade vores udstillerkatalog:

Spørgsmål vedrørende udstillingen rettes til Helle Pedersen fra Danish.Care på telefon 61 22 57 56 eller mail hp@danish.care

Sikkerhed - frem for alt

Odense Congress Center garanterer, at alle på ethvert tidspunkt udstukne retningslinjer for afvikling af messer overholdes. Gæster i OCC er sikret:

 • Sikker afstand

 • God hygiejne

 • Trygt indendørsmiljø

Læs mere her
 

 

-

-