VELFÆRDSTEKNOLOGI ANNO 2022

Birgitte Østergård Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 25.

-

VELFÆRDSTEKNOLOGI ANNO 2022

Deltag i årets velfærdsteknologiske konference den 11. oktober 2022 i Odense, hvor der er tid til at lade sig inspirere og tanke ny viden til dit arbejde med velfærdsteknologi.


CareNet inviterer til en dag i velfærdsteknologiens tegn til den nationale konference Velfærdsteknologi anno 2022, som vi afholder den 11. oktober 2022 klokken 9:00-16:00 i Odense Congress Center (OCC). Det sker i samarbejde med brancheforeningen Danish.Care og Teknologisk Institut.

Derfor skal du deltage...

  • Lyt til inspirerende oplæg om 'best practice', nye tendenser og redskaber til at overvinde implementeringens udfordringer
  • Oplev state-of-the-art inden for velfærdsteknologi og hjælpemidler, når branchen udstiller deres mest innovative løsninger
  • Stil spørgsmål, del erfaring og netværk med Danmarks førende fag- og branchefolk inden for velfærdsteknologi

-

-

Velfærdsteknologi i en brydningstid

Konferencen fungerer som et fagligt inspirationskatalog med de nyeste bud på, hvordan velfærdsteknologi kan gøre en forskel.

Program med temaer, overskrifter og oplægsholdere offentliggøres i løbet af foråret og sommeren.

Deltagerprofil

Konferencen er for alle – både fra kommuner, regioner og private virksomheder, der arbejder med eller har interesse for det velfærdsteknologiske felt og hjælpemidler.

Priser

Standard

2.995 kroner ex. moms (early bird-pris på 2.650 kroner ex. moms, hvis man tilmelder sig før 1. juli)

CareNet-medlem og/eller Danish.Care-medlem

2.650 kroner ex. moms (early bird-pris på 2.175 kroner ex. moms, hvis man tilmelder sig før 1. juli)

Der vil være rabat til studerende fra universiteter, erhvervsakademier og professionshøjskoler. Kontakt i denne forbindelse chefkonsulent Anders Lyck Fogh-Schultz fra Danish.Care, som koordinerer fællestilmelding af studerende. Hans mailadresse er alfs@danish.care. Bemærk: Tilladelse fra studiested nødvendig inden tilmelding.
 

-

-

Udstilling af state-of-the-art velfærdsteknologi

Vi byder i forbindelse med konferencen på håndgribelig inspiration i et udstillingsområde, hvor du kan opleve virksomheder med state-of-the-art inden for både dansk og udenlandsk velfærdsteknologi og hjælpemidler.

Ønsker du som virksomhed at udstille? Udstillertilmeldingen er åben her

Spørgsmål vedr. udstilling rettes til Project Manager Helle Pedersen fra Danish.Care på telefon 61 22 57 56 eller mail hp@danish.care

Sidste frist for booking af stand er den 23. september 2022.

Sikkerhed - frem for alt

Odense Congress Center garanterer, at alle på ethvert tidspunkt udstukne retningslinjer for afvikling af messer overholdes. Gæster i OCC er sikret:

  • Sikker afstand

  • God hygiejne

  • Trygt indendørsmiljø

Læs mere her
 

 

-

-