VELFÆRDSTEKNOLOGI ANNO 2023

Birgitte Østergård Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 25.

Konferencen "Velfærdsteknologi anno 2023" - arrangeret af CareNet, Danish.Care og Teknologisk Institut

VELFÆRDSTEKNOLOGI ANNO 2023

Deltag i årets konference om velfærdsteknologi den 10. oktober 2023 i Odense, hvor der er tid til at blive inspireret og lade op med ny viden til dit arbejde med sundheds- og velfærdsteknologi.


CareNet inviterer til en dag i velfærdsteknologiens tegn til den nationale konference Velfærdsteknologi anno 2023, som vi afholder den 10. oktober 2023 klokken 9:00-16:00 i Odense Congress Center (OCC). 

Det sker i et samarbejde mellem brancheforeningen Danish.Care og Teknologisk Institut.

Derfor skal du deltage...

  • Lyt til inspirerende oplæg om 'best practice', nye tendenser og redskaber til at overvinde implementeringens udfordringer
  • Oplev state-of-the-art inden for sundheds- og velfærdsteknologi samt hjælpemidler, når branchen udstiller deres mest innovative løsninger
  • Stil spørgsmål, del erfaring og netværk med Danmarks førende fag- og branchefolk inden for velfærdsteknologi

-

-

Sundheds- og velfærdsteknologi, der gør en forskel

Temaet for årets konference er sundheds- og velfærdsteknologi, der gør en forskel i et sundhedsvæsen under massive udfordringer.

På konferencens tre spor vil vi se nærmere på, hvordan danske caretech-løsninger viser vejen for både borgernær og accelereret sundhedsinnovation i et internationalt perspektiv... 

  • SPOR 1: Implementering - fra test til idriftsættelse i kommuner og regioner
  • SPOR 2: Sundhedsteknologi - når teknologien løser sundhedsproblemer og forbedrer livskvalitet
  • SPOR 3: New CareTech - et kig i teknologiens krystalkugle om morgendagens beyond state-of-the-art-løsninger

-

Program

Dørene åbner klokken 08:00, hvorfra du kan registrere dig. Der serveres morgenmad fra klokken 8:30 og indtil vi skyder konferencen i gang klokken 09:30.

Konferencen tilbyder et fagligt inspirationskatalog med de nyeste bud på, hvordan velfærdsteknologi gør en forskel og er med til at modernisere og løfte vores fælles velfærd. Konferenceprogrammet offentliggøres senere på året.

Deltagerprofil

Konferencen er for alle – både fra kommuner, regioner og private virksomheder, der arbejder med eller har interesse for det sundheds- og velfærdsteknologiske felt.

Priser

Standard (early bird)

2.915 kroner ex. moms

CareNet-medlem og/eller Danish.Care-medlem (early bird)

2.395 kroner ex. moms

Der vil være rabat til studerende fra universiteter, erhvervsakademier og professionshøjskoler. Kontakt i denne forbindelse chefkonsulent Anders Lyck Fogh-Schultz fra Danish.Care, som koordinerer fællestilmelding af studerende. Hans mailadresse er alfs@danish.care. Bemærk: Tilladelse fra studiested nødvendig inden tilmelding.
 

-

-

Udstilling af state-of-the-art velfærdsteknologi

Vi byder i forbindelse med konferencen på håndgribelig inspiration i et udstillingsområde, hvor du kan opleve virksomheder med state-of-the-art inden for både dansk og udenlandsk velfærdsteknologi og hjælpemidler.

Ønsker du som virksomhed at udstille dit produkt eller din service? Så skynd dig at tilmelde dig via knappen herunder.

Spørgsmål vedrørende udstillingen rettes til Helle Pedersen fra Danish.Care på telefon 61 22 57 56 eller mail hp@danish.care

Sikkerhed - frem for alt

Odense Congress Center garanterer, at alle på ethvert tidspunkt udstukne retningslinjer for afvikling af messer overholdes. Gæster i OCC er sikret:

  • Sikker afstand

  • God hygiejne

  • Trygt indendørsmiljø

Læs mere her
 

 

-