Vidensudredninger fra AgroTech

Jørgen  Hinge

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 32 93.

Halmpresning

Vidensudredninger fra AgroTech

På linje med Teknologisk Instituts andre divisioner udarbejder AgroTech divisionen årligt en lang række uvildige vidensudredninger for vores kunder, både private og offentlige i form af styrelser, regioner osv. Der er ikke nogle faste grænser for, hvad udredningen kan omhandle.

Sammen med kunden definerer vi indholdet og omfanget af udredningen. I processen er vi meget opmærksomme på løbende afstemning af forventninger, og vi vil derfor næsten altid afholde et eller flere statusmøder med kunden i løbet af arbejdet, afhængigt af opgavens omfang.

Produktet vil typisk være en rapport, som – med mindre andet er aftalt – tilhører kunden, og offentliggørelse af indhold og resultater sker kun efter gensidig aftale. Teknologisk Institut er ligeledes vant til at håndtere fortrolige oplysninger.

Kontakt gerne vores faglige medarbejdere direkte. Du finder dem ved at søge på emnet i søgefeltet på vores hjemmeside. Kontakt også gerne AgroTech divisionens centerchefer, så hjælper dig frem til den helt rigtige medarbejder indenfor hvert deres fagområde:

Cases