Wearables

Zachary J. Davis

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 07.

Close-up af printet elektronik

Wearables

På Teknologisk Institut har vi specialiseret vi os i udviklingen af beklædningsgenstande med indbyggede elektroniske funktioner til forskellige anvendelser.

En af de store fordele ved smart tekstiler – eller wearables - er, at de nemt kan integrere nye funktioner uden at ændre deres oprindelige egenskaber. Det gør dem ideelle til brug inden for sportsbeklædning og sundhedspleje, hvor overvågning af kropsfunktioner er afgørende. Vores eksperter kan give rådgive om, hvordan man inkorporerer disse funktioner i eksisterende produkter, såsom sengetøj, plastre og beklædningsgenstande. Vi kan også rådgive om design- og materialekrav til nye smarte tekstiler, der opfylder de unikke behov i sundhedsindustrien.

I afdelingen for Printet Elektronik på Teknologisk Institut har vi specialiseret os i smarte tekstiler. Med et team af specialister, der har fuld fokus på at udvikle dette område, kan vi give værdifuld vejledning om brugen af nye og velegnede teknologier til et ønsket produkt. Vores ekspertise dækker også test og validering af produkter, der er baseret på smarte tekstiler, så du sikrer, at produkterne opfylder de nødvendige standarder for sikkerhed og effektivitet.

Rådgivning om design og test

Ud over vores tekniske ekspertise tilbyder vi også rådgivning om tekniske designaspekter og specifikationer til produkttest. Det sikrer, at produkterne ikke kun fungerer godt, men at de også ser godt ud og føles behagelige. Vores team på Teknologisk Institut forstår vigtigheden af produktdesign i sundhedsindustrien, hvor produkterne skal være både funktionelle og æstetisk tiltalende.

Vores ydelser omfatter også materialekarakterisering, hvor vi hjælper dig med at vælge de rigtige materialer til dine produkter. Med et stort netværk af partnere kan vi assistere med udvikling og test af nye beklædningsgenstande for at dokumentere deres egenskaber. Uanset om det drejer sig om at skabe et nyt produkt fra bunden eller forbedre et eksisterende, kan vi yde uvurderlig hjælp i hver fase af processen.

I videoen herunder fortæller vores specialist, Zachary J. Davis, om forskellige anvendelsesområder med wearables.