AgroDrone - netværk for droner og præcisionslandbrug

Andrés Villa Henriksen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 69.

Drone i Skejby

AgroDrone - netværk for droner og præcisionslandbrug

Arbejder du med, eller kunne du tænke dig at arbejde med droner i landbruget og vil du være opdateret på den nyeste viden og sparre med ligesindede. Så er AgroDrone netværket for dig.

Hos Teknologisk Institut er vi eksperter i at kombinere digitale løsninger med viden om agroindustrien, bl.a. inden for droner og præcisionslandbrug. Vi kan hjælpe jer med at komme godt i gang med at anvende droner i præcisionslandbruget.

I netværket AgroDrone kombinerer vi denne viden og skaber en eksklusiv platform for alle der arbejder professionelt med droner og præcisionslandbrug. I netværket vil vi blandt andet behandle emner som: Droneflyvning i praksis, billedbehandling og tildelingskort, lovgivning og retningslinjer, ny viden og nye teknologier på området.

Mulige emner

 • Præcision på dronen – Fokus på RTK, Ground Control Point og software til optimal præcision på f.eks. spotsprøjtningskort.
 • Kamera/sensor på dronen – Vi nørder kamera og andre sensortyper (Termisk, multi- og hyperspektralt, LIDAR m.m.)
 • Droner og præcisionssprøjtning – I marken får vi nyeste indblik og praktiske erfaringer i brugen af droner til spotsprøjtning
 • Film og billeder fra dronen – Vi får en af Danmarks bedste dronefotografer til at vise os tips og triks til suveræne droneoptagelser
 • BVLOS-flyvning i praksis – Hvad skal der til for at opnå tilladelse til BVLOS flyvning og hvad er fremtidsudsigterne for autonome flyvninger i DK

Aktiviteter i netværket

 • Der vil være min. 4 årlige arrangementer i netværket, og I som medlemmer kan være med til at sætte dagsordenen til møderne og komme med input til de emner I gerne vil blive klogere på.
 • Der udsendes løbende nyhedsbreve i netværket omkring aktiviteter i netværket, relevant viden og øvrige aktiviteter.

Dit udbytte

 • Adgang til den nyeste viden på området via møder og nyhedsbrev til medlemmerne
 • Hands-on demonstrationer i marken
 • Sparring med ligesindede
 • Adgang til eksperter inden for området
 • Netværk og platform til fremtidigt samarbejde og projekthjemtagning

Hvad koster det og hvor tilmelder man sig?

Du tilmelder dig netværket ved at kontakte Andrés Villa Henriksen anvi@teknologisk.dk, tlf.:7220 2469 eller kontaktformularen her på siden.

Når du er tilmeldt AgroDrone netværket vil du blive inviteret til de udbudte arrangementer, som der tilmeldes direkte. Prisen pr. arrangement er 1.500 kr. pr. deltager. Ønsker I flere medarbejdere fra samme virksomhed tilmeldt er der 50% rabat på de efterfølgende deltageres kontingent.

Første arrangement afholdt 6. december 2022

I alt 33 medlemmer var med på Hvidkilde Gods, hvor fokus var på spotsprøjtningskort og leverandører af disse. I videoen kan du se eksempler på dronebilleder og spotsprøjtning.

 

 

For yderligere spørgsmål omkring netværket kan du kontakte Andrés Villa Henriksen anvi@teknologisk.dk, tlf.:7220 2469 eller kontaktformularen her på siden.

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer inden for præcisionslandbrug så læs mere her

Ønsker du at være med?

Kontakt Andrés Villa Henriksen, Teknologisk Institut