ECO-SERVE

Mette  Glavind

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 20.

ECO-SERVE

ECO-SERVE var et europæisk netværk finansieret af EU-kommissionen under
det 5. rammeprogram. Netværkets hovedformål var at medvirke til at reducere miljøpåvirkningerne, forbedre arbejdsmiljøet samt at medvirke til øget vækst, produktivitet og konkurrenceevne i betonindustrien.

Netværket var opdelt i 4 Clustre, der arbejdede med bæredygtighed inden for alternative brændsler til cementfremstilling, blandingscementer, beton og tilslag samt betonbelægninger primært til vejformål. Derudover var der i projektet en tværgående arbejdsgruppe, der bl.a. arbejdede med at opstille operationelle miljøindikatorer for hele branchen med henblik på at blive i stand til at ”benchmarke” forskellige miljøorienterede teknologier op imod hinanden. Dette arbejde blev varetaget af Task 2 med Teknologisk Institut, Beton som projektleder. Betoncentret deltog endvidere som principal contractor i Cluster 3 vedrørende tilslags- og betonproduktion.

Netværket startede i 2003 og sluttede i 2006.