Bierhverv

Annemarie Drasbæk Søgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 70.

Bierhverv

Du er som udgangspunkt berettiget til at have anden ikke-konkurrerende beskæftigelse. Men for, at Teknologisk Institut skal kunne vurdere om sådan anden beskæftigelse vil

  • kunne udgøre en interessekonflikt,
  • være et problem i forhold til den fleksibilitet, som vi forventer af dig, eller
  • af andre årsager er uforeneligt med dit job hos Teknologisk Institut,

kan du ikke uden forudgående orientering af Teknologisk Institut påtage dig anden beskæftigelse.

Tilsvarende kan du ikke uden forudgående orientering af Teknologisk Institut i hvert enkelt tilfælde være direkte eller indirekte indehaver af eller være aktiv eller passiv deltager i en anden virksomhed, herunder som bestyrelsesmedlem.

Orienteringen foregår i praksis således, at du forudgående fremsender oplysninger om din påtænkte beskæftigelse (bierhverv, selvstændig virksomhed eller bestyrelseserhverv) til Personalechefen og cc. din egen nærmeste chef. Orienteringen skal indeholde oplysninger om følgende forhold:

  • beskrivelse af virksomheden, herunder aktiviteter, ejerstruktur og cvr.nr.,
  • beskrivelse af dine funktioner i virksomheden, herunder ugentligt timetal og påvirkning af dit arbejde på Teknologisk Institut, samt
  • Vurdering af om virksomhedens aktiviteter aktuelt eller potentielt konkurrerer med Teknologisk Institut eller dennes datterselskaber.
Så snart orienteringen er modtaget, vil der blive foretaget en vurdering af din påtænkte beskæftigelse, og du vil snarest muligt herefter få en endelig tilbagemelding.