1:1-undervisning - dét, du lige står og mangler

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

1:1-undervisning – dét, du lige står og mangler

1:1-undervisning - dét, du lige står og mangler

Kan du ikke vente til næste kursusafholdelse? Har du behov for skræddersyet kompetenceudvikling? Eller vil du sikre dig 100% opmærksomhed og individuel feedback fra en underviser – så kan du booke 1:1-undervisning.

Lær lige det, du har brug for

1:1-undervisning kan være baseret på et eksisterende kursus eller tage udgangspunkt i din aktuelle situation og dine specifikke kompetenceudviklingsbehov. Det kan vare en eller flere dage – afhængig af, hvad du har brug for. Du kan også selv vælge, om det skal foregå på Teknologisk Institut eller om du vil foretrække undervisning på din arbejdsplads.

Vælg mellem et stort udvalg af fagområder

Hos Teknologisk Institut har vi et meget omfattende udvalg af erfarne undervisere, der hver især er de dygtigste inden for deres felt. Vi dækker dermed de fleste behov for kompetenceudvikling inden for IT, ledelse, projektledelse, personlig udvikling, HR, jura, økonomi, kommunikation, salg og marketing. Vi kan også tilbyde coachingtimer – fx som opfølgning på et kursusforløb.

Du kan få 1:1-undervisning på alle vores kurser (find vores kursusoversigt).

Få et tilbud

Gør som tusindvis af andre personer, der benytter sig af Teknologisk Institut til kompetenceudvikling. Kontakt os, og hør mere om mulighederne for 1:1-undervisning, og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag

Telefon: +45 72 20 33 10
E-mail: kurser@teknologisk.dk

Firmakursus

Er I flere, der har behov for samme undervisning, så kan det betale sig at bestille et firmakursus. Læs mere om firmakurser.