4 gode grunde til at tage en Azure-certificering

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

38328 - GIF

4 gode grunde til at tage en Azure-certificering

3 min.

Efterspørgslen efter medarbejdere med kompetencer inden for Azure har aldrig været større.


Verden ændrer sig hurtigt inden for IT. Såvel IT-professionelle, udviklere og de organisationer, der søger personer med digitale og cloud -færdigheder, skal være klædt på til at møde udfordringerne i en mere digital verden. Det der kræves til nutidens job er ikke, hvad der var brug for for bare fem år siden. Faktisk er den gennemsnitlige levetid for en færdighed i dag mindre end fem år. For at få succes i disse dage er det vigtigt at fortsætte med at udvikle sine færdigheder og erfaring. Azure-certificeringer giver it-fagfolk en fordel i denne cloud-baserede og forbundne verden.

Vi udbyder hos Teknologisk Institut derfor en lang række kurser og certificeringer, der kan hjælpe dig med at udvikle dine tekniske færdigheder i Azure, hvad enten du er helt ny eller allerede har erfaring med cloudmiljøer. 

Hvad er Azure?

Microsoft Azure er en moderne cloud-platform, som giver dig adgang til en lang række cloud-produkter og tjenester. Azure hjælper din organisation med at udvikle, administrere og udrulle applikationer og services på en hurtig, sikker, fleksibel og billigere måde. 

Men hvorfor bør du uddanne dig inden for Azure? Få svaret her!


4 gode grunde til at tage en Azure-certificering:

1. Efterspørgsel efter medarbejdere med kompetencer inden for Azure vokser

Efterspørgsel efter IT-fagfolk med Azure-kompetencer er stærkt stigende i takt med den digitale rejse mange virksomheder er på. Det stiller nye krav til medarbejdere og den moderne IT-afdeling.

For virksomheder, der søger efter IT-fagfolk med de rette kompetencer, forenkler en certificering rekrutteringsprocessen, og det er nemmere at spotte de dygtige talenter.

Uanset om du er ny i Azure eller har stor erfaring med cloudmiljøer, kan du bruge Azure certificeringer til at opbygge og bevise dine kompetencer i et moderne cloudmiljø.

2. Du bliver en mere attraktiv ressource på din arbejdsplads

Både jobsøgende og erfarne IT-fagfolk kan bruge Azure-certificeringer til at fremme deres karriere – i deres eksisterende organisation og rolle eller i nye – opnå anerkendelse og validere deres tekniske færdigheder i nuværende og fremtidige jobroller i branchen. De IT-fagfolk der sørger for at have opdateret viden er også med til at inspirere kolleger til større fagligt engagement og etablering af læringskultur.

3. Du styrker dine karrieremuligheder

Certificeringer er altid gode for din karriere. Med en uddannelse inden for Azure styrker du din markedsværdi, og du styrker dine karrieremuligheder.

Det fortæller omverden, at du opsøger læring og har opnået færdigheder inden for nye tekniske kompetenceområder.

En certificering kan booste tilliden, effektiviteten og produktiviteten. Du er ikke kun uddannet – du er certificeret!

4. Du får bevis på dine kompetencer

Når du tager en certificering, får du bevis for din viden, så du kan dokumentere din viden inden for området. Det kan gøre dig mere konkurrencedygtig – og det kan måske endda føre til et løft i lønnen.


Se vores store udvalg af kurser inden for Azure


Azure Administrator


Azure Architect

Azure Developer

Azure Fundamentals

Azure, Data og AI


Har du spørgsmål til en Azure-certificering?

Giv os et kald og så kan vi vejlede dig i den rigtige retning. Kontakt din kontaktperson (finder du i siden) eller ring til os på 72 20 30 00.