4 gode grunde til at tage en Azure-certificering

Charlotte  Heimann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 47.

38328 - GIF

4 gode grunde til at tage en Azure-certificering


3 min.

Efterspørgslen efter medarbejdere med kompetencer inden for Azure har aldrig været større.

Vi udbyder hos Teknologisk Institut derfor en række muligheder, der hjælper professionelle på alle niveauer med at udvikle deres tekniske færdigheder i forbindelse med Azure - både som fysiske-, MOC On-Demand- og online kurser.

Hvad er Azure?

Microsoft Azure er kort fortalt verdens største cloud platform. Azure benyttes af udviklere og IT-professionelle, til at bygge, udrulle og administrere programmer gennem Microsofts globale netværk af datacentre. Med Azure kan du derfor bygge og udrulle, hvor som helst ved hjælp af værktøjer, programmer og strukturer efter eget valg. Uanset om du er nybegynder i forhold til Azure eller har stor erfaring med cloudmiljøet, har vi kurset til dig. Men hvorfor bør du uddanne dig inden for azure? Få svaret her!


4 gode grunde til at tage en Azure-certificering:

 

1. Efterspørgsel efter medarbejdere med kompetencer inden for Azure vokser

Efterspørgsel efter IT-professionelle med Azure-kompetencer er stigende i takt med, at virksomhederne har taget Cloud-first strategien til sig. Næsten 80% af virksomhederne udruller cloudteknologi, og efterspørgsel efter Azure er derfor stærkt stigende.


2. Du bliver en mere attraktiv ressource på din arbejdsplads

Ved at styrke dine kompetencer, lærer du at møde virksomhedens krav, på den mest effektive måde. 


3. Du styrker dine karrieremuligheder

Certificeringer er altid gode for din karriere. Med uddannelsen inden for azure styrker du din markedsværdi, og du styrker dine karrieremuligheder.


4. Du får bevis på dine kompetencer

Når du tager en certificering, får du bevis for din viden, så du både nu og i fremtiden kan dokumentere din viden inden for området. 


Se vores store udvalg af kurser inden for Azure


Azure Administrator


Azure Architect

Azure Data Engineer og Data Administration

Azure Data Science

Azure Developer

Azure Fundamentals
Har du spørgsmål til en Azure-certificering?

Giv os et kald og så kan vi vejlede dig i den rigtige retning. Kontakt din kontaktperson (finder du i siden) eller ring til os på 72 20 30 00.