4 gode grunde til at tage en certificering i TOGAF®

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

4 gode grunde til at tage en certificering i TOGAF®

2 min.

Med TOGAF® øger du din værdi og styrker din karrierevej som enterprisearkitekt eller indenfor relaterede jobområder som fx forretningsudvikler eller systemintegrator. Få fire gode grunde til, hvorfor du skal tage en certificering i den nyeste version af TOGAF®.

TOGAF® er over flere år opbygget af branchens førende praktikere, der har bidraget i et samarbejde faciliteret af The Open Group. Det indeholder en række værktøjer, byggeklodser og ressourcer, der letter processen og gør det muligt at designe og udvikle virksomhedens arkitektur på tværs af fire arkitekturdomæner: forretning, data, applikationer og teknologi.

Ved at tage en certificering i TOGAF® får du:

  • Forståelse for samspillet mellem IT-infrastruktur, forretnings-systemer og -processer
  • Værktøjer til at forbedre IT-understøttelse af virksomhedens strategiske udvikling
  • Bedre styr på organisationens IT-landskab, så den kan forbedres og skabe mere værdi

4 gode grunde til at tage en certificering inden for TOGAF®

1. Efterspørgslen efter TOGAF® vokser

En af de bedste grunde til at uddanne dig indenfor TOGAF® er, at arbejdsmarkedet efterspørger folk med kompetencer inden for feltet.

Grunden hertil er, at IT-teknologi og -arkitektur bliver endnu tættere integreret i en organisations succes, og mange virksomheder bruger derfor TOGAF® til at planlægge, hvordan virksomhedens arkitektur for virksomheden styres både på kort og lang sigt.

2. Få et fælles sprog

Når du er certificeret i TOGAF®, deler du med dine med-certificerede professionelle en fælles viden og ekspertise, der kan hjælpe med bedre at identificere forretningsbehov. Dermed kan I sikre at det fremtidige systemlandskab understøtter forretningen.

3. Du bliver en mere attraktiv ressource på din arbejdsplads

Ved at styrke dine kompetencer, lærer du at møde virksomhedens krav på den mest effektive måde.

4. Du styrker dine karrieremuligheder

Certificeringer er altid gode for din karriere. Med en TOGAF®-certificering styrker du din markedsværdi, og du styrker dine karrieremuligheder.

Vil du vide mere?

Styrk dine kompetencer inden for TOGAF® med kurset TOGAF® EA Training: Combined. Kurset består af undervisning og certificering i TOGAF® standard 10th Edition, der er et internationalt anerkendt rammeværk for udvikling og styring af IT-arkitektur og EA.