5 fordele ved at bruge Power BI

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Billeder der viser Power BI's logo

5 fordele ved at bruge Power BI

4 min.
Power BI er et analyseredskab, der tillader dig at samle, analysere og visualisere alle dine data ét og samme sted. Hvad enten du arbejder inden for marketing, salg, økonomi, IT eller HR, så kan du og din afdeling have gavn af Power BI, når I skal omdanne jeres data til indsigter, viden og effektive indsatser. Læs med her, hvor vi giver dig 5 fordele ved det populære analyseværktøj!

Det effektive og cloudbaserede analyseværktøj har en intuitiv brugerflade, der er let at gå til, og som gør det nemt for dig at visualisere og analysere din virksomheds data i interaktive diagrammer og rapporter. 

Hvis ikke I allerede bruger Power BI til jeres dataanalyse, så er der mange gode grunde til at overveje at tage programmet i brug.

Her giver vi dig 5 gode grunde til at bruge Power BI i din virksomhed

1. Cloudbaseret

Power Bi er et cloudbaseret analyseværktøj, hvilket betyder at du kan tilgå dine data og rapporter fra alle dine enheder, lige når det passer dig. Samtidig kan du følge med i udviklingen i realtid og få besked, hvis der er ændringer. På den måde er du altid opdateret på de seneste tal for din virksomhed. Derudover er det slut med at bekymre sig om opdateringer og vedligeholdelse, når data ligger samlet i skyen!

2. Sikrer overblik

Få samlet alle dine data ét sted. Power BI kan forbindes til mere end 100 forskellige datakilder. På den måde kan du samle hele din forretning og alle jeres data ét sted, så du sikrer et klart 360 graders overblik over hele din virksomhed. 

3. Styrker samarbejdet

Når data ligger tilgængeligt i skyen betyder det også, at du nemt kan dele dine rapporter og analyser med kollegaer og samarbejdspartnere. Det cloudbaserede program gør det muligt for godkendte brugere at tilgå data fra computere, tablets og mobiltelefoner. På den måde kan du let dele rapporter og nøgletal på tværs af dit team og med andre afdelinger i virksomheden.

4. Taler sammen med Microsofts andre programmer

Power BI er et Microsoft Windowsprodukt, hvilket betyder, at det taler sammen med Microsofts andre produkter såsom Excel og SQL-server. Den velkendte brugerflade og design gør programmet brugervenligt og intuitivt. Da Power BI er integreret med andre Microsoft-programmer, kan du let analysere data fra Excel eller andre datakilder direkte i Power BI. 

5. Skab flotte, interaktive og intuitive rapporter

Omdan dine data til visuelle rapporter og diagrammer, der gør det nemmere at analysere og visualisere dine data. Du kan skabe interaktive dashboards, der præsenterer data i realtid, og gør din virksomheds data levende og håndgribelig. Både for dig selv, kollegaer eller kunder. Med Power BI’s mange muligheder får du redskaberne til at basere dine beslutninger og strategi på relevante data.

Infografik der visualiserer 5 fordele ved Business Intelligence programmet Power BI

 

Udnyt dine data bedst muligt – tag på kursus i Power BI

På Teknologisk Institut tilbyder vi kurser inden for både Power BI Desktop og Power BI Service (Power BI-tjenesten). Hvad end du har brug for grundlæggende viden eller mere avancerede evner inden for til programmet, så har vi et kursus til dig.

Læs mere om fordelene ved at deltage på et kursus i Power BI her

Ring til os på 72 20 30 00, eller se et overblik over vores kurser i Power BI nedenfor.