5 gode tips til en afstressende ferie

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Dame der læser en bog i en hængekøje

5 gode tips til en afstressende ferie

2 min.

Du glæder dig til ferien, men når den endelig kommer, går du alligevel rundt og tænker på arbejde. Gør dig selv, din arbejdsplads og din familie en tjeneste og fokuser på at holde helt ferie.

Læs med her, hvor du får 5 tips til at skabe rammerne for en stressfri ferie:

  1. En stressfri ferie begynder allerede de sidste dage på arbejdspladsen: ryd op på skrivebordet og sorter opgaverne i bunker. Én bunke med opgaver, som skal løses inden ferien og én med opgaver, som kan vente til efter ferien.
  2. Vent med at tjekke mails! Mød lidt tidligere på arbejde i ugen op til ferien og brug den første time af arbejdsdagen på dine vigtigste opgaver INDEN du tjekker mails.
  3. Planlæg tiden efter ferien: book de første par dage efter ferien til se at fremad og tænke over hvilke nøgleresultater, du gerne vil opnå i det kommende halvår.
  4. Skab mentalt nærvær! På ferien vil tankerne ind i mellem tune sig ind på arbejde. Hav derfor et sted, hvor du noterer dine tanker og idéer ned med det samme, så de ikke forsvinder og tag dig først af dem, når du starter på arbejde igen.
  5. Læg små lommer af ferie ind i planen for den kommende tid. Det kan være rigtige feriedage, eller bare en dag eller weekend, hvor du sætter tid af til at koble af og beskæftige dig med ting og værdier, som du holder af.

 


Har du lyst til at lære mere om et stressfrit arbejdsliv?

  • Vi har flere kurser inden for stressforebyggelse, som giver dig viden om nye måder at handle på, der bidrager til mere overskud i din hverdag.
  • Kurset Personlig Planlægning lærer dig at planlægge din tid og dine opgaver med effektive planlægningsredskaber.
  • Du kan også tilmelde dig vores webinar i personlig planlægning, og få 1 times tips og tricks til at styre din tid og prioritere dine arbejdsopgaver.