Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i mentalt overskud og trivsel

På Teknologisk Instituts kurser i mentalt overskud og trivsel kan du få viden om, hvordan du øger dit nærvær og din personlige power, samt hvordan du styrker din selvtillid og skaber mere positivitet på din arbejdsplads.

Kurserne i mentalt overskud og trivsel skaber en positiv stemning omkring arbejdslivet og giver dig masser af personlig udvikling. Du finder bl.a. kurser med fokus på psykisk førstehjælp, stress og større selvværd.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Mentalt overskud og trivsel.

   Viser 20 af 23
   Hent flere

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Motivation på arbejdspladsen

   Undersøgelser viser, at mennesker ikke på længere sigt bliver motiveret af ydre motivationsfaktorer som løn, kantineordning eller frynsegoder. Det kan skabe en positiv holdning til arbejdspladsen, men på sigt er det ikke direkte motiverende.

   I stedet viser undersøgelser, at mennesker på længere sigt motiveres af såkaldte indre motivationsfaktorer som bl.a. arbejdsopgaver, ansvar og anerkendelse.

   Arbejdsglæde og trivsel

   Så hvorfor er det så, så vigtigt at mennesker føler sig motiveret, når de går på arbejde? Motivation på arbejdspladsen øger arbejdsglæden, produktiviteten, men også fastholdelsen af medarbejdere.

   Oplevelsen af at udvikle sig personligt og fagligt kan give følelsen af arbejdsglæde. Husk derfor at fokusere på din egen udvikling. Du kan både udvikle dig gennem kurser, gå-hjem-møder, foredrag – men også gennem videndeling mellem dig og dine kolleger.

   Mentaltræning

   Mentaltræning er kort fortalt en måde at træne og få indsigt i sindet på. Gennem mentaltræning kan du blive bedre til at navigere i en travl hverdag, og ved at styrke din mentale kapacitet og følelsesmæssige balance, kan du reducere risikoen for stress og depression.

   Læs også:

   E-bog om stresshåndtering

   Rigtig mange mennesker får konstateret stress, og det bliver ofte betegnet som en folkesygdom i Danmark af samme årsag. Stress er et stort problem på mange arbejdspladser, og det er vigtigt at tage symptomerne i opløbet for at sikre trivslen.