Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Mindfulness med på arbejdet

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  1.499
ekskl. moms
Nr. 91239 P

Lær hvordan du anvender forskellige teknikker inden for mindfulness i konkrete arbejdssituationer, som bidrager til mere ro og klarhed i dit arbejdsliv.

Online kursus

Skab rum for nærvær

Mindfulness er ikke en ophøjet, tilbagetrukket eller spirituel tilstand. Mindfulness hjælper dig med at skabe rum for nærvær. Kurset er for dig, der ønsker at træde ud af hamsterhjulstiltanden, og har brug for værktøjer til at skabe ro og klarhed, når vigtige beslutninger skal tages. Med dette kursus lærer du, hvordan du prioriterer bedre, og får hjælp til at abstraherer fra alt det der ”støjer” i din hverdag.
 

Deltagerprofil

Kurset er til dig, der har brug for mere ro og overblik i hverdagen, og som ønsker at øge arbejdsglæden.

Udbytte

  • Styrk din oplevelse af ro og klarhed
  • Forbedr dit samarbejde med kolleger
  • Arbejd med din egen mentale sundhed
  • Øg kvaliteten af dit arbejde
  • Kend din vej til trivsel på arbejdspladsen

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Indhold

  • En grundlæggende forståelse af, hvad Mindfulness er.
  • En introduktion til hvordan man træner mindfulness i meditation.
  • En guidet meditation i hvert modul.
  • Konkrete anvisninger til, hvordan man anvender mindfulness attituderne i situationer på arbejdet - som fx. pauser, mødesituationer, planlægning, omgang med mails og kommunikation med kolleger og ledere.
 

 

Tidsforbrug

Onlinekurset består af syv meditationer og syv videomoduler, som alle varer mellem 5 og 8 minutter. Du skal regne med at bruge ca. et kvarter til selve module, og dertil to korte meditationer hver dag – én gang på arbejdet og én gang derhjemme.

Form

Denne kollektion af kurser består af flere moduler, som du har adgang til i 365 dage. Hvert kursus er opdelt i flere moduler, som du kan tage i præcis den rækkefølge du har lyst til. Ved alle kurser har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, både før, under og efter kurset. Du styrer selv hvornår du vil tage modulerne – de kan sættes på pause undervejs. Vi anbefaler dog, at du sætter tid af til at gennemføre kurset, et sted hvor du kan sidde uforstyrret. Book fx tid i din kalender, og benyt muligheden for gentagelse og forståelsestests. Det eneste kurset kræver er internetadgang og en computer eller tablet. Du har altid mulighed for at fortsætte kurset der hvor du kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

26177
Underviser

Bo Heimann

Bo Heimann er forfatter til en række bøger om bevidsthedstræning. Han har en Master i ledelses- & organisationspsykologi (AAU) og en bachelor i journalistik. Han har siden 1997 modtaget undervisning i meditation af buddhistiske mestre. Han er en erfaren underviser, der siden 2004 har undervist og coachet ledere og medarbejdere i både danske og internationale virksomheder.