Få ekspertens råd til at skabe et bæredygtigt arbejdsliv

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Få-ekspertens-råd-til-at-skabe-et-bæredygtigt-arbejdsliv

Få ekspertens råd til at skabe et bæredygtigt arbejdsliv

3 min.

Mange mennesker drømmer i dag om et mere bæredygtigt arbejdsliv. Et arbejdsliv hvor resultatskabelse og ambitioner går hånd i hånd med trivsel og balance.

Hør Janne Perssons 3 gode råd til at få et mere bæredygtigt arbejdsliv

Janne har en lang karriere fra erhvervslivet inden for HR, bl.a. fra virksomhederne Accenture og William Demant. Hun har arbejdet tæt sammen med nogle af de mest ambitiøse virksomheder og ledere og er optaget af, hvordan vi må tænke bæredygtighed ind i vores arbejdsliv for i dag at kunne indfri ambitioner og resultater.

Der er tre områder, du kan kigge på, hvis du vil have et mere bæredygtigt arbejdsliv

  1. Bliv bevidst om dine styrker og hvad der giver dig energi at arbejde med. Det er nemlig rigtig vigtigt at få bragt dine styrker i spil, da det typisk er her du ”shiner”, og det øger dit overskud.
  2. Afklar hvad der er vigtigt for dig, for derved at blive bevidst om, der er nogle steder du bør foretage justeringer i dit arbejdsliv.
  3. Afklar rammerne for din trivsel, og om dit nuværende arbejdssted lever op til de rammer.

Se videoen og få en metode til, at afklare de ovenstående områder.

Vil du vide mere om stressforebyggelse?

Teknologisk Institut udbyder et bredt udvalg af kurser inden for stressforebyggelse, hvor du får konkrete værktøj og metoder til at forebygge og håndtere stressmeldinger, samt lære at navigere klogt i en travl hverdag.

  • Kilde: Janne Persson, Underviser på Teknologisk Institut