Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i ledelse af teams og relationer

Nutidens ledere forventes at beherske mange forskellige discipliner. De skal bl.a. facilitere og præsentere på møder, motivere, coache, give feedback, håndtere konflikter og forebygge stress. Mange har desuden ansvar for selvledende medarbejdere, som de kun sjældent ser i hverdagen.

På Teknologisk Institut udbyder vi kurser, der er praktisk orienterede og giver dig mulighed for at få et dybere indblik i emner som b.la. ledelsespsykologi, konstruktivt teamsamarbejde, trivsel og psykologisk tryghed.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Ledelse af teams og relationer.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Ledelsesvæktøjer

   I dag forventes det at ledere kan beherske mange forskellige discipliner, fx facilitering og præsentation på møder, motivere, coache, give feedback, håndtere konflikter og forebygge stress. Mange har desuden ansvar for selvledende medarbejdere, som de kun sjældent ser i hverdagen.

   Facilitering af møder

   Som leder eller facilitator af møder er det vigtigt at sikre en fornuftig balance mellem tale, lytten og refleksion. På de fleste arbejdspladser er der stor ubalance på dette punkt.

   Ledelse af selvledende medarbejdere

   Ønsker dine medarbejdere sig fx større spillerum og mulighed for at påvirke deres job? Selvledelse ses af mange virksomheder som en totalløsning til at dække alle behov, men det er ikke uden udfordringer. For det kræver noget helt særligt at lede selvledelse.

   Podcast om filosofi og ledelse

   Vil du vide mere om, hvordan filosofi og ledelse kan forenes, så lyt med i podcastepisoden om filosofisk ledelsesstil her: