Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i ledelse og HR

Teknologisk Institut udbyder en lang række kurser i ledelse og HR – både for dig der er ny i dit fag, og for dig der har mange års erfaring.

Styrk dit eget CV og din virksomhed med kurser i ledelse, lederudvikling, forretning og strategi eller et af de mange andre kurser for ledere og chefer.

Derudover kan du styrke jeres rekruttering, lære mere om Employer Branding og skabe et bedre arbejdsmiljø i din virksomhed med Teknologisk Instituts brede udvalg af kurser og uddannelser inden for HR.

Du er altid garanteret undervisning på højt niveau med vores erfarne undervisere.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Ledelse og HR.

   Viser 20 af 81
   Hent flere

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Mere om ledelse

   God ledelse er noget enhver leder stræber efter og alle medarbejdere ønsker. Men hvad er ”god ledelse” egentligt, og hvad kendetegner en god leder?

   5 kendetegn ved den gode leder

   Dygtige ledere kendetegnes bl.a. ved:

   1. De sætter klare mål og visioner

   En fælles forståelse for mål og visioner giver dine medarbejdere noget konkret at arbejde hen imod, samtidig med at det skaber tryghed blandt dine medarbejdere når de ved, hvad der foregår, og hvad planen er fremadrettet.

   2. De har fokus på forandring

   Forandringer kan gøre dine medarbejdere usikre, så det er vigtigt at du som leder involverer dine medarbejdere, så de ved, hvad der skal foregå, og hvad planen er fremadrettet.

   Derudover skaber forandringer værdifulde erfaringer, så vær ikke bange for at søge forandringer, til trods for de naturlige forbehold, du vil have.

   3. De engagerer og motiverer

   Undersøgelser viser at højt motiverede medarbejdere er mere effektive. Det er dog ikke kun vigtigt, at du som leder er med til at motivere dine medarbejdere, set ud fra et effektivitetsaspekt, men også ud fra et socialt aspekt. God eller dårlig ledelse har nemlig stor indflydelse på medarbejdernes loyalitet, tillid og trivsel.

   4. De udviser tillid

   Tillid er afgørende for den gode relation mellem leder og medarbejder. Et højt niveau af tillid blandt medarbejdere kan føre til en række positive effekter som fx øget effektivitet, fremme innovationen, fastholde gode medarbejdere, øget kvalitet, større loyalitet m.m. Som leder kan du vise tillid til dine medarbejdere ved at udvise pålidelighed, konsistens, forudsigelighed, fairness, ærlighed og troværdighed.

   5. De lytter til deres medarbejdere

   Som leder har du et stort ansvar for at medvirke til et godt og konstruktivt samarbejde og til at forebygge sygefravær, konflikter og mistrivsel. Undersøgelser viser da også at organisationer, der arbejder med at skabe positivt lederskab og glade medarbejdere er mere effektive, da medarbejdere uden arbejdsglæde ofte ikke er lige så produktive, som dem der har høj arbejdsglæde. Dine medarbejderes velbefindende er altså afgørende for virksomhedens succes.

   Lederkursus

   Er du ny i lederjobbet og har brug for indsigt i de ledelsesudfordringer, der følger med din nye rolle finder du helt sikkert et velegnet kursus ovenfor. Men det er langt fra kun til nye ledere, at vi tilbyder kurser. Har du allerede flere års erfaring som leder, kan det stadig betale sig at styrke og videreudvikle dine lederkompetencer. Se derfor hele udbuddet af lederkursus herover.

   Flere end 3.000 personer har allerede deltaget på et lederkursus hos Teknologisk Institut. Du kan se på det enkelte kursus, hvor mange stjerner tidligere kursister har evauleret det til.

   Læs også

   Vores kurser udbydes på engelsk

   Vi lever i et internationaliseret samfund, hvor mange organisationer benytter engelsk som koncernsprog og ofte har mange forskellige nationaliteter ansat. Hos Teknologisk Institut udbyder vi derfor stort set alle vores kurser på engelsk.

   Kan du ikke finde det kursus du ønsker på ovenstående link, er du velkommen til at kontakte Kursusadministrationen på 72 20 30 00.

   Design jeres eget lederakademi

   Ønsker I at tilbyde bestemte medarbejdergrupper – f.eks. ledere et ensartet og værdiskabende udviklingsforløb?
   Med et internt akademi har I mulighed for at sætte medarbejdernes udvikling og firmaets træningsaktiviteter i system.

   Læs mere om vores akademiforløb her: