Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Human Resources

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  5.499
ekskl. moms
Nr. 90693 P

Denne kursuspakke gennemgår de vigtigste funktioner som en HR-afdeling har, og introducerer dig kernebegreberne inden for Human Resources. Få styrket dine kompetencer inden for bl.a. rekruttering, onboarding, ansættelser, intern og ekstern kommunikation og krisehåndtering og bliv bedre klædt på til arbejdet inden for HR. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

Online kursus

Introduktion

Dette kursus gennemgår alt fra rekruttering, screening og onboarding til udvikling af talentprogrammer og krisestyring i en virksomhed, så du bliver klædt på til at understøtte ledelsen bedst muligt.

Deltagerprofil

Kurset er til dig, som arbejder i en HR-funktion og som ønsker at lære mere om onboarding, udvikling af medarbejdere og deres kompetencer samt om håndtering af kommunikation internt og eksternt i forbindelse med kriser.

Kurset er til dig, som arbejder med HR eller ledelse, og som ønsker at få en grundig gennemgang af de vigtigste opgaver inden for HR.

Udbytte

  • Lær HR-afdelings vigtigste funktioner at kende
  • Få redskaberne til at sikre, at du ansætter de rigtige medarbejdere
  • Lær at planlægge virksomhedens kompetencebehov og styring af resultater
  • Lær at opbygge karriereudviklingsprogrammer
  • Få redskaber til at styre din virksomhed igennem en krise

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Recruiting, Screening, and Onboarding Effectively
  • Med udgangspunkt i virksomhedens mål, strategi og kultur lærer du at udarbejde en rekrutteringsplan, så du finder den bedste til jobbet. Lær at lave en god ansøgning, at screene ansøgere og få redskaber til at onboarde nye medarbejdere bedst muligt.
Transformational HR and Talent Management
  • Lær at sammensætte et vellykket mentorprogram, så opgaver og erfaringer overdrages med størst effekt. Bliv bekendt med, hvordan du laver et talentprogram, der kan være med til at fastholde de rigtige medarbejdere. Bliv introduceret til HR-transformation, og hvad HR's rolle er i fastlæggelsen og implementeringen af organisationsstrategien.
Effective Hiring Practices
  • Lær, hvordan du med forberedelse, interviewteknik og anvendelse af de rigtige spørgsmål kan få god indsigt i ansøgerens faglige kompetencer og derved gøre ansættelsessamtalen mere produktiv.
Crisis Management
  • Lær, hvordan du skal agere i en virksomhedskrise; hvordan der træffes beslutning om at få en effektiv krisestyring etableret; hvordan du planlægger krisekommunikation; hvordan du kommunikerer til omverdenen og hvordan du afslutter en krisehændelse i virksomheden.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 9 moduler og kan gennemføres på ca. 60 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Bemærkninger

Kurset afholdes i samarbejde med en partner.