Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Strategic Planning

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  5.499
ekskl. moms
Nr. 90691 P

Styrk dine kompetencer inden for strategisk planlægning, så du bliver bedre til at vurdere de muligheder og udfordringer, du kommer til at stå over for, når en ny forretningsidé skal føres ud i livet. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

Online kursus

Få værktøjerne til at træffe de bedste beslutninger for din virksomhed

På kurset Strategic Planning får du indsigt i de forskellige processer inden for strategisk forretningsplanlægning. Du vil blive introduceret til forskellige risikovurderingsværktøjer og hvordan du bruger dem strategisk, så du kan træffe de beslutninger, som understøtter din virksomheds udvikling.

Deltagerprofil

Kurset er for dig, der arbejder som leder, og enten allerede arbejder med forretningsstrategi eller ønsker at blive klogere inden for området, for at sikre, at firmaets forretningsplaner (for)bliver succesfulde.

Udbytte

  • Lær, hvordan du laver en forretningsplan og en god business case, og bliv bedre til at tænke strategisk
  • Lær at bruge strategisk tænkning i din overordnede planlægning af din forretning
  • Lær, hvordan du identificerer din virksomheds risici og vurderer dem rigtigt, så de får mindst mulige indflydelse på forretningen
  • Bliv klog på, hvornår du skal tage strategiske risici
  • Lær, hvad Big Data er og hvordan du bruger din virksomheds data optimalt

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold i kursuspakken

Strategic Planning: Fundamentals of Business Planning
  • Lær hvad en forretningsplan er, hvordan du udfører en intern analyse samt finder nøgleelementerne i eksterne- og SWOT-analyser til din planlægning. Desuden lærer du om forskellige aktiviteter, der kan hjælpe dig, når du implementerer en business case.
Strategic Planning: Thinking Strategically and Managing Risk
  • Lær at tænke mere strategisk som leder, bliv mere kreativ og få værktøjer til at lave en klar vision, som understøtter forretningen. Lær at skelne mellem muligheder og trusler, som kan påvirke din virksomhed udefra såvel som indefra.
Strategic Planning: Strategic Risk-taking
  • Bliv klædt på til at identificere forskellige typer af risici for din virksomhed, og bliv bevidst om, hvornår du er nødt til at løbe en risiko.
Strategic Planning: The Quality Management of Data
  • Lær, hvordan du kan bruge din virksomheds data på en brugbar måde og gøre brug af intelligent data i en Big Data-sammenhæng.
Strategic Planning: Big Data Basi
  • Lær om Big Data på et grundlæggende niveau, hvordan du bedst muligt gør brug af big data og lær om de udfordringer, der er forbundet med big data-analyser.

 

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 10 moduler og kan gennemføres på ca. 4,5 time.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Bemærkninger

Kurset afholdes i samarbejde med en partner.