Kurser

Styrk din personlige gennemslagskraft

Opnå optimal indflydelse på dine omgivelser ved at udnytte dine stærke sider. På dette kursus lærer du at sætte power på din personlige gennemslagskraft, så du trænger igennem med dine budskaber.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 68 besvarelser

Øget gennemslagskraft i din professionelle rolle

Vi er ikke i tvivl, når vi møder en person med stor gennemslagskraft – det kan ses og mærkes. Men gennemslagskraft er ikke medfødt, det kan trænes og styrkes. Ofte spiller vores rolle og jobfunktion ind på vores formelle muligheder for at trænge igennem med de budskaber, der er vigtige for os. Dette kursus inspirerer dig til at skabe nye konstruktive kommunikationsvaner for dig selv, og du arbejder på en personlig handlingsplan for, hvordan du øger din gennemslagskraft i din professionelle rolle.

Jeg er meget tilfreds – jeg fik meget med hjem, mange værktøjer til at arbejde videre med i min egen personlige udvikling i forhold til personlig gennemslagskraft.
- Marianne Gudme, GEA Process Engineering

Udbytte

 • Træning i at udtrykke dig klart og præcist
 • Bevidsthed om betydningen af din kommunikationsstil og dit kropssprog
 • Integritet og autenticitet i roller og budskaber
 • Øget opmærksomhed på din egen indflydelsesstil
 • Få afstemt din personlige stil efter din professionelle rolle
 • Fokus på, hvad der skal til for at øge netop din personlige gennemslagskraft

Jeg roser Erik Juul for at skabe en god stemning og tryghed. Han var meget entusiastisk og brændte for sit emne.
- Leila Birgitte Nielsen, Grundfos

Indhold

 • Hvad er personlig gennemslagskraft for den enkelte?
 • Budskaber og redskaber i målrettet kommunikation
 • Styrket integritet og autenticitet i kommunikationen
 • Fasthold dine værdier, holdninger og mål i det daglige
 • Nærvær og karisma i kommunikationen
 • Individuel og personlig feedback
 

Form

På kurset veksles der mellem øvelser, oplæg og refleksioner over egen praksis. Der arbejdes med en personlig handlingsplan, derfor er det en forudsætning for optimalt udbytte, at du allerede inden kursusstart har tænkt over dine egne behov og ønsker i relation til din dagligdag.

Underviser

Undervisningen på Sjælland foretages af enten:

Erik Juul
Erik har arbejdet med kommunikation og formidling hele livet. Erik er uddannet skolelærer i 1982 og underviser inden for kerneområderne coaching, kommunikation og formidling. Han ser det som sin opgave at kombinere stor faglighed med leg og kreativitet. Det skal være sjovt at udvikle sig! Eriks seminarer og kurser er opbygget over en skabelon med meget høj deltageraktivitet og en dynamik, der giver ny energi til det videre arbejde efter kurserne

Underviser i Jylland

Sagar Constantin
Sagar er erhvervspsykologisk rådgiver, forfatter og certificeret konfliktcoach. Derudover har Sagar over 18 års erfaring som underviser, og har speciale i personlig udvikling, kommunikation, forandringsledelse og motivation. Hun er forfatter til seks bøger, hvor den seneste “Klog på forandring” stiller skarpt på de menneskelige udfordringer omkring forandringer. Med fokus på hjernen, positiv psykologi og bevidsthed skaber hun en større forståelse for de mekanismer, der er styrende i os mennesker. Sagar har en evne til at formidle sit stof i øjenhøjde med stor passion og smittende energi som gør, at deltagerne bliver motiverede.

Se de øvrige kurser indenfor Kommunikation og Samarbejde

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på