Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i kommunikation og samarbejde

Kurserne giver dig indsigt i, hvordan du styrker samarbejdet ved at arbejde bevidst med din gennemslagskraft, dit kropssprog og din evne til at kommunikere assertivt.

Du bliver bedre til at tage ordet i din magt, til at aflæse kropssprog og spotte usandheder. Du styrker din evne til at samarbejde tværfagligt og undgå misforståelser gennem god kommunikation.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Kommunikation og samarbejde.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Kurser inden for kommunikation og samarbejde

   Mennesker er optaget af at skabe, opbygge og bevare relationer – det gør vi gennem vores kommunikation. Vi bruger hver eneste dag vores evne til at føre dialog og sociale kompetencer, når vi interagerer med andre mennesker.

   Mange af os arbejder til dagligt sammen med andre mennesker, og det er altafgørende, at man forstår sine omgivelser og lykkedes med sin kommunikation.

   For at skabe et succesfuldt samarbejde er vi nødt til at have respekt for de mennesker vi omgås, også selvom de måske har nogle helt andre værdier og holdninger end os selv.

   Med et kursus inden for kommunikation og samarbejde hos Teknologisk Institut lærer du at kommunikere tydeligt og empatisk, samt at udtrykke dig på en personlig måde og sige fra.

   Som mennesker styres vi af vores følelser, og du får derfor indblik i, hvilke følelser som påvirker vores kommunikation i en negativ retning - og hvordan du navigerer uden om disse.

   Få dit budskab i gennem, når du præsenterer

   Det kan være grænseoverskridende og svært at fremstå troværdig og brænde i gennem med dit budskab, når du præsenterer, kommunikere og argumenterer foran andre.
    
   Få Lars Klingerts, Underviser ved Teknologisk Institut, gode råd – formidlet via video.