Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Skills for Communication Success

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  5.499
ekskl. moms
Nr. 72788 P

God kommunikation handler både om at få sit budskab igennem og at have stærke evner til at lytte. Denne kursuspakke sikrer, at din kommunikation slår igennem og hjælper dig med at forstå andres kommunikation. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Online kursus

Succesfuld kommunikation

Selvom du kender intentionen bag din kommunikation, kan det være svært at få budskabet frem til modtageren. Med denne kursuspakke får du værktøjerne til at få dit budskab igennem.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke henvender sig til dig, der vil styrke dine evner og udnytte de forskellige muligheder, der er inden for kommunikation.

Udbytte

 • Bliv introduceret til videnskaben og kunsten bag effektiv og professionel kommunikation
 • Lær, hvordan du opbygger tillid gennem kommunikation, og hvilke værktøjer du kan benytte, for at få dit budskab igennem
 • Styrk din evne til at lytte og lær hvordan du håndterer andres ringe lytteegenskaber
 • Lær om kommunikation i svære situationer og hvordan du bør agere når kommunikationen går i hårknude

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

The Art and Science of Communication
 • Lær om kunsten og videnskaben bag kommunikation. Du blive bekendt med teknikker til at relatere og skabe tillid til dit publikum, så du kan sikre, at intentionen bag din kommunikation bliver forstået.
Making an Impact with Non-verbal Communication
 • Lær, hvordan attitude, tonefald, kropssprog, kropsholdning, gestik og ansigtsudtryk kan have en vigtig indflydelse på vores kommunikation.
Trust Building through Effective Communication
 • Undersøg, hvordan man skaber tillid gennem effektiv kommunikation. Du lærer bl.a. hvad der kan påvirke din kommunikation og skabe relation til dit publikum.
Choosing the Right Interpersonal Communication Method to Make Your Point
 • Lær at udvælge den bedste kommunikationsmetode, der passer til dit budskab og publikum. På den måde sørger du for, at dine lyttere føler sig informerede og engagerede.
Become a Great Listener
 • Få styr på dine lyttekundskaber og få et receptivt mindset. Du lærer bl.a. at identificere de forskellige lyttetyper, og hvordan man stiller de rigtige spørgsmål, så du sikrer at du forstår afsenderens budskaber.
Do We Have a Failure to Communicate?
 • Kurset undersøger nogle af de udfordringer der kan opstå, når man kommunikerer, og hvordan disse udfordringer bedst kan håndteres. Du lærer bl.a., hvordan du gennem vedvarende og effektiv kommunikation kan komme igennem svære samtaler.
Listening Even When it’s Difficult to Listen
 • Lær, hvordan du kan forbedre dine egne evner til at lytte, og hvad du kan gøre, hvis du står overfor et publikum, der ikke lytter.
Using Active Listening in Workplace Situations
 • Lær om forskellige egenskaber til at lytte, der kan hjælpe dig på arbejdspladsen. Du lærer bl.a. også om teknikker til selv at blive en effektiv og aktiv lytter.
 

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 8 kurser og kan gennemføres på 4 timer.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Bemærkninger

Kurset afholdes i samarbejde med en partner.