Online kurser på Teknologisk Institut

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Test

Online kurser på Teknologisk Institut

På et online kursus kan du deltage, når det passer dig. Du får nemlig adgang til kurserne 24 timer i døgnet. Det bliver lettere for dig og dine kolleger at deltage på kurser, fordi I selv vælger det tidspunkt, som passer jer bedst.

Bemærk, at vores udbud indeholder forskellige typer af online kurser – og der kan derfor være forskel på, hvor mange dage du har adgang til onlinekurset. Kurserne er som udgangspunkt på engelsk medmindre andet er angivet. Du kan tilgå kurset online, når og hvor det passer dig.

FAQ – Online kurser

Læs og få svar på de mest almindelige spørgsmål om online kurser: FAQ – Online kurser

Teknologisk Institut er professionelle og kompetente kursusudbydere. De opfylder de behov og ønsker kunden har – også selvom de er særlige.
Lulu Pedersen, PROSA

Online kurser

Infografik til online kurser: Det er nemt og fleksibelt, spar penge og tid, samt høj kvalitet.

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder, så kontakt os hvis du ikke har fundet det rette online kursus på denne side. Der kan også være rabat at hente, hvis du vil have en pakkeløsning med flere kurser. Kontakt os på tlf. 72 20 30 00 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Firmakursus 

Er I flere, der har samme behov for kompetenceudvikling, så er et firmakursus ofte den rette løsning, der kan skabe fælles fundament og økonomisk besparelse. Læs mere om firmakurser og få et tilbud. 

Kontakt os i dag

Telefon: +45 72 20 30 00
E-mail: kurser@teknologisk.dk