Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i kommunikation og personlig udvikling

Deltag på kurser i kommunikation og personlig udvikling hos Teknologisk Institut – og sæt fokus på både din faglige og personlige udvikling.

Med vores kommunikationskurser kan du forbedre dine kompetencer inden for kommunikation både mundtligt og skriftligt. Dyk ned i kommunikationsfaget, og få redskaber og værktøjer til strategisk kommunikation, samarbejde, præsentationsteknik og gennemslagskraft.

Sæt fokus på din personlige udvikling med hjælp fra vores erfarne undervisere, hvor du bl.a. kan øge din motivation, blive bedre til konflikthåndtering, sætte fokus på trivsel og samarbejde, øge din effektivitet på en god og sund måde, og lære at finde vejen til personlig succes.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Kommunikation og personlig udvikling.

   Viser 20 af 91
   Hent flere

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Mere om personlig udvikling

   Personlig udvikling handler i høj grad om bevidstgørelsen af adfærd, tankemønstre og følelser. Det vil sige, at det handler om at lære at kende og udvikle sin personlighed.

   At have fokus på at udvikle din person, kommer ikke kun til gode i privaten, men i høj grad også i dit arbejdsliv. Et fokus på din håndtering af fx stress, motivation til arbejdet og din arbejdsglæde kan styrkes gennem personlig udvikling.

   Stresshåndtering

   Der kan være mange faktorer, der har indflydelse på, om vi føler os stressede eller ej. Stress opstår ofte på arbejdspladsen, når der er ubalance mellem krav og ressourcer, samt når der er en uoverensstemmelse mellem forventninger fra kolleger, chefer og en selv.

   Motivation og inspiration

   Undersøgelser viser at mange mennesker ikke motiveres af lønforhøjelser og bonusordninger, men i stedet motiveres af ansvar, meningsfulde arbejdsopgaver og medbestemmelse.

   Motivation er vigtigt for, at du har lyst til at stå op om morgenen og tage på arbejde. Motivation er også det, der medvirker til, at du yder dit bedste, når du så er på arbejdet, samt når du kommer hjem efter arbejde. Ved at have fokus på hvad der motiverer dig som menneske, kan du aktivt søge de ting, der gør dig motiveret, og undgå det der demotiverer dig. Motivation, effektivitet og produktivitet er alle faktorer, der påvirker hinanden indbyrdes, samt påvirker din arbejdsplads' bundlinje og succes. Det er derfor ikke kun vigtigt, at du fokuserer på at øge din motivation for din egen skyld, men også for din arbejdsplads.

   Læs artiklerne:

   Effektivitet og energi

   Øget effektivitet gavner os både på arbejdspladsen og i privatlivet, og er vi ikke opmærksomme på at have effektive arbejdsvaner, risikerer vi at ryge ind i en ond spiral med manglende overskud og overblik.

   Adfærd og vaner

   Det kan være grænseoverskridende og svært at fremstå troværdig og brænde igennem med dit budskab, når du præsenterer, kommunikerer og argumenterer.
    
   Få Lars Klingerts, Underviser ved Teknologisk Institut, gode råd – formidlet via video.

   Læs også

   E-bog om trivsel og arbejdsglæde

   Læs med i vores e-bog og bliv klogere på, hvordan vi selv kan påvirke vores arbejdsliv og kulturen på vores arbejdsplads. Det indebærer bl.a., at vi reflekterer over, hvad der giver mening i vores liv, og hvad der motiverer os i arbejdslivet.

   Vores kurser udbydes på engelsk

   Vi lever i et internationaliseret samfund, hvor mange organisationer benytter engelsk som koncernsprog og ofte har mange forskellige nationaliteter ansat. Hos Teknologisk Institut udbyder vi derfor stort set alle vores kurser på engelsk.

   Kan du ikke finde det kursus du ønsker på ovenstående link, er du velkommen til at kontakte Kursusadministrationen på +45 72 20 30 00.