Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Improving Your Personal Productivity

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  2.999
ekskl. moms
Nr. 90695 P

Få mere overskud i din hverdag, lær at organisere og prioritere i dine opgaver. Kurset er designet til at hjælpe dig med at forbedre og effektivisere din hverdag og på den måde undgå at du mister din arbejdsglæde. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

Online kursus

Bliv fortrolig med effektiv tidsstyring og få et mere harmonisk arbejdsliv

Tidsstyring, organisering og prioritering er effektive værktøjer til at forbedre din effektivitet og give dig en mere harmonisk hverdag. Værktøjerne hjælper dig og din virksomhed til at skabe bedre resultater gennem mere effektiv planlægning, fokus på hvilke opgaver, der i virkeligheden er de vigtigste og effektiv organisering. Du lærer også at holde fokus og at identificere tidsrøvere, og opgaver der i virkeligheden ikke er så vigtige.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil forbedre din effektivitet og øge din arbejdsglæde ved at skabe ro og tid til de vigtige opgaver.

Udbytte

  • Lær hvordan du organiserer og rydder op i dine opgaver for at reducere tidsspilde
  • Lær at bruge din tid optimalt med tidsstyringsværktøjer og effektive to-do-lister
  • Få helt styr på hvordan du prioriterer dine opgaver og holder fokus det rette sted
  • Øg din arbejdsglæde og forebyg stress

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Avoid Procrastination by Getting Organized Instead
  • At udskyde vanskelige eller uoverskuelige opgaver, gør desværre ikke opgaverne lettere at få løst. Lær hvordan du opbygger selvdisciplin og bekæmper tidsspild, samt hvordan du prioriteter, og siger fra overfor uønskede opgaver.
Maximize Your Productivity by Managing Time and Tasks
  • Ved at administrere din tid bedre, kan du øge din produktivitet. Lær at sætte mål, prioritere, tidsestimere og bruge forskellige typer to-do-lister effektivt. Jo bedre du forstår din egen personlige produktivitet, jo lettere er det at styre din tid effektivt.
Achieve Productivity in Your Personal Life
  • Et travlt privatliv kan have indflydelse på dit produktivitetsniveau på jobbet. Lær at få styr på opgaverne i dit privatliv, så du ikke bliver stresset eller distraheret af dem når du er på arbejde. Du får også tips til at opnå en effektiv balance mellem arbejdsliv og fritid, og til at tage dig af din personlige trivsel.
 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 3 kurser.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Se også vores tilstedeværelseskurser

"Personlig effektivitet", som vi afholder på en af vores fysiske lokationer, kunne også være interessant for dig.

Bemærkninger

Kurset afholdes i samarbejde med en partner.