Kurser

Undervisningsteknik, der sikrer læring

Lær at planlægge og gennemføre undervisning, der både er differentieret, fleksibel og målrettet. På dette kursus får du indsigt i, hvordan du med struktur, forberedelse og involvering skaber og gennemfører den ideelle undervisning og får aktive og tilfredse tilhørere.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 61 besvarelser

Vejen til god læring

Nøglen til god undervisning og læring er den rette undervisningsteknik. På dette kursus får du via undervisningen demonstreret i praksis, hvad god undervisningsteknik er. Efter kurset går du hjem med ideer og værktøjer til, hvordan du kan undervise, så du skaber størst mulig læring hos dine tilhørere – uanset hvordan de lærer bedst og hvilken slags stof, der skal formidles.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, der vil have konkrete værktøjer til at tilrettelægge og gennemføre god undervisning, der sikrer læring. Uanset om du allerede har erfaring med at undervise eller er nybegynder, vil du på dette kursus lære undervisningsteknikker, redskaber og træning, der gør dig til en bedre underviser.

Udbytte

 • Indsigt i, hvordan du skaber en god start
 • Kendskab til forskellige læringsstile
 • Styrke din personlige gennemslagskraft
 • Indblik i retoriske virkemidler
 • Træning i at inddrage deltagerne og håndtere modstand


Indhold

 • Redskaber til at sikre den gode opstart
 • Metoder til at håndtere modstand mod læring
 • Håndtering af spørgsmål, dialog og forventningsafstemning
 • Redskaber til at variere din undervisning
 • Metoder til at evaluere læring
 • Din personlige fremtræden

 

Form

Kurset veksler mellem oplæg, øvelser og dialog. Du får i løbet af kurset mulighed for selv at holde et kort oplæg, som du får kommenteret af underviseren og de øvrige deltagere.

Underviser

charlotte_juul
Charlotte er en af landets mest dynamiske undervisere. Hendes kendetegn er stor deltagerinvolvering og direkte kommunikation - baseret på et solidt fagligt fundament. Assertiv kommunikation, coaching, teamudvikling, forandringsledelse, konflikthåndtering og formidlingstræning er hovedområderne, og Charlotte er kendt for rent faktisk at skabe forandringer, hvor medarbejdere skal gøre noget andet, end de plejer. Charlotte har holdt foredrag og kurser for alt fra børnehaver til ledelserne i nogle af landets største virksomheder.

Eller

Erik Juul
Erik har arbejdet med kommunikation og formidling hele livet. Erik er uddannet skolelærer i 1982 og underviser inden for kerneområderne coaching, kommunikation og formidling. Han ser det som sin opgave at kombinere stor faglighed med leg og kreativitet. Det skal være sjovt at udvikle sig! Eriks seminarer og kurser er opbygget over en skabelon med meget høj deltageraktivitet og en dynamik, der giver ny energi til det videre arbejde efter kurserne.

Se vores øvrige kurser i facilitering og undervisningsteknik.

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på