Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i projektledelse

Teknologisk Institut er en af Danmarks største udbydere af kurser målrettet projektledere.

Med et kursus i projektledelse får du de rette redskaber og værktøjer til at styre dine projekter mod succes. Vi tilbyder kurser inden for generel projektledelse, IT-projektledelse, PRINCE2, Scrum, agil projektledelse og andre specialiserede områder som fx projektledelse inden for byggeriet.

Alle projektledelseskurser bliver afholdt af kompetente undervisere med masser af erfaring i at uddanne projektledere.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Projektledelse.

   Viser 20 af 84
   Hent flere

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Projektlederuddannelse - få redskaber til at blive en stærk projektleder

   Med uddannelse og kurser inden for projektledelse lærer du kunsten i at styre et projekt sikkert mod et mål. Du får redskaberne til at planlægge, budgettere, organisere og styre projektforløb. Specielt opgaven med at lede projektet frem mod målet er centralt i vores uddannelser og kurser inden for projektledelse.

   Der kan opstå mange forandringer og udfordringer i projekter. Uforudsete problemstillinger opstår løbende, og som projektleder skal du kunne omstille dig til disse forandringer, og stadig sikre at projektet kommer godt i mål.

   Projektlederjobbet er et komplet job med mange facetter. Kompetent projektledelse forudsætter den rette kombination af metodeanvendelse, erfaringsanvendelse og ledelsesadfærd. Teknologisk Institut er en af Danmarks største udbydere af kurser for projektledere. Vores kurser dækker både generel projektledelse, IT-projektledelse som f.eks. PRINCE2®, Scrum og andre specialiserede områder som projektledelse inden for byggeriet.

   Hvorfor tage en projektlederuddannelse?

   Uanset om du allerede arbejder som projektleder, eller om du er helt ny inden for faget, så kan du med en projektlederuddannelse eller et projektlederkursus øge dine kompetencer som projektleder. Som erfaren projektleder får du en række nye brugbare redskaber og værktøjer, som kan supplere din allerede eksisterende værktøjskasse inden for faget. Hvis du modsat er helt ny inden for projektledelse, får du en grundig introduktion til alle projektledelsens forskellige facetter og udfordringer.

   Værktøjer til projektledelse

   Uanset hvilken fremgangsmåde du foretrækker at anvende i projekter, er der en række faser, der går igen i de fleste fremgangsmåder inden for projektledelse:

   1. Opstart

   • Business Case
   • Fastsættelse af mål
   • Kravspecifikation

   2. Planlægning

   • Estimering/økonomistyring
   • Risikovurdering

   3. Eksekvering

   • Ledelse
   • Test
   • Overvågning
   • Kvalitetsstyring

   4. Afslutning

   • Evaluering.

   Cases

   Podcast om projektlederens værktøjskasse

   Du kan også høre vores podcast episode #16 'Projektlederens værktøjskasse', hvor vi taler med Thomas Essendrop, der i mange år har arbejdet inden for et bredt spektre af projektledelse. Thomas fortæller om projektverdenen og om de udfordringer og faldgruber, der kan opstå, når man har valgt at søsætte et projekt. Lyt med og lær hvorfor projektledere måske i højere grad burde kaldes projektforvaltere, samt hvordan man bedst muligt sikrer sine ressourcer og motiverer til fremdrift.

   Du kan også lytte til andre podcasts om projektledelse:

   E-bøger om projektledelse

   Projektledelse kan være en svær størrelse, uanset om du er ny i faget eller om du har mange års erfaring. Gode projekter udvikler organisationen gennem væsentlige resultater og forandring af organisering og arbejdsprocesser. Men nogle gange bliver projektarbejdet en frustration for de involverede, og resultaterne udebliver. I bedste fald spilder vi værdifuld arbejdstid og ressourcer. I værste fald er der menneskelige omkostninger som stress og manglende
   motivation.

   PRINCE2® and PRINCE2 Agile® are registered trade marks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.