Kurser

1 time webinar 
Online seminar med live oplæg

Forandringsledelse i projekter (Webinar)

8. oktober 2024 Webinar Garantifor afholdelse
4. marts 2025 Webinar
Uden omkostninger
Nr. 90791 A
Tilmeld dig
555 har allerede deltaget

Få indblik i, hvorfor en struktureret tilgang til forandringsledelse kan skabe mere succesfulde og værdiskabende forandringer i projekter. På webinaret får du en introduktion til centrale metoder og værktøjer til at analysere forandringers påvirkning af interessenter og forandringsparathed. Webinaret varer en time.

Deltagerprofil

Webinaret er et af tre webinarer, hvor metoder og værktøjer til projektstyring repeteres, bl.a. som forberedelse til eksamen på "Det fleksible uddannelsesforløb - for projektledere og IT-projektledere". Webinaret er ligeledes et tilbud til kursister, som skal deltage på Change Management Foundation kursus hos Teknologisk Institut.

Andre interesserede er velkomne til at deltage i webinaret.

Udbytte

  • Få indblik i, hvordan forandringsledelse skaber mere succesfulde projekter
  • Få viden om forandringers påvirkning af interessenter
  • Få indblik i forandringsparathed
  • Få mere information om APMG’s Change Management certificering
  • Lær mere om "Det fleksible uddannelsesforløb - for projektledere og IT-projektledere"

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret modtager du en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Bliv certificeret projektleder

Webinaret er et supplement til det fleksible uddannelsesforløb for projektledere og IT-projektledere.

Læs mere om uddannelsesforløbet

Tilmeld dig det fulde kursus

Webinaret er en kort forsmag på kurset Forandringsledelse i projekter. Deltag på kurset, og få viden og værktøjer til analyse, planlægning, gennemførelse og evaluering indenfor forandringsledelse

Læs mere om Forandringsledelse i projekter

25901
Underviser

Thomas Essendrop

4.74/5 (1042 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Thomas er seniorrådgiver og har en baggrund som projektleder og Change Management-konsulent. Han har erfaring med rådgivning og implementering af projekt- og forandringsledelsesmodeller indenfor både den private- og den offentlige sektor. Med 20 års undervisningserfaring og en Master of Education, lægger Thomas stor vægt på, at kursisterne oplever et godt forløb med stort udbytte. Thomas er bl.a. akkrediteret trainer i Change Management og certificeret Prosci ADKAR® samt NLP Business.

Vælg dato

Webinar
8. oktober 2024
 Garantifor afholdelse
Webinar
4. marts 2025