Kurser

Populært6 dages uddannelse

PRINCE2® Foundation og Practitioner – samlet forløb

16. december 2021 til 26. januar 2022 Taastrup Udsolgt
10. januar til 11. februar 2022 Taastrup
28. januar til 4. marts 2022 Taastrup
28. januar til 16. marts 2022 Taastrup
DKK  22.999
ekskl. moms
Nr. 88033 P

Dette kursus giver dig fuldt kendskab til PRINCE2®-metoden. Kurset forbereder dig til at tage både Foundation- og Practitioner-eksamen 6th edition og er således en intensiv udgave af de to PRINCE2®- kurser og gennemgår samme pensum. Du sparer 16% på de to kurser, når du tager dette intensive kursus.

Den hurtige vej til PRINCE2® Foundation og Practitioner 6th edition

Du får en bred og dyb viden om PRINCE2 projektstyringsmeto­den, således at du bliver i stand til at varetage rollen som projektleder for komplekse projekter ved forudse­ende og systematisk at kunne planlægge, organisere og styre projekter målrettet og effektivt. På kurset er der fokus på dels den teoretiske gennemgang, dels erfaringer vedrørende Best Practise for den praktiske anvendelse af PRINCE2 samt praktisk casearbejde på kursisternes egne projekter.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til projektledere, projektdeltagere, projektadministratorer, projektchefer og styregruppedeltagere, der har nogen erfaring med projektarbejde.

 

Udbytte

 • Grundig indføring i PRINCE2 som metode
 • Indblik i de fordele metoden tilbyder
 • Indgående kendskab til Best Practice på området
 • Værktøjer, der klæder dig på til arbejdet som PRINCE2 projektleder
 • Den nødvendige kunnen til at bestå PRINCE2 Foundation eksamen og PRINCE2 Practitioner eksamen, som du gennemfører inden kurset slutter

Indhold

Dag 1: Forberedelsesdag
 • Introduktion til materialer og forberedelsesopgaven
 • Grundlæggende PRINCE2 forståelse, som forbereder dig til de kommende kursusdage og giver dig en introduktion til PRINCE2
 • Etablering af selvstudiegrupper
Selvstudieperiode - med adgang til underviser:
 • Læse PRINCE2 manualen og relate­re PRINCE2 til praktisk projektarbejde
 • Arbejde med case-bogen 'Internetpakker-projektet' - en praktisk PRINCE2 case
Dag 2-4: Undervisning
 • Introduktion til PRINCE2 principperne
 • Gennemgang af processer og aktiviteter
 • Gennemgang af PRINCE2 temaer
 • PRINCE2 Foundation-eksamen
Dag 5-6
 • Tilpasning af PRINCE2 metoden
 • Træning i at anvende PRINCE2 i forhold til projekt-cases, som de ses til Practitioner-eksamen
 • Eksamensteknik
 • Afsluttes med PRINCE2 Practitioner-eksamen den sidste halve dag

Anmeldelser af PRINCE2® Foundation og Practitioner – samlet forløb

Rigtigt godt kursus som gav en fornuftig fortåelse for PRINCE2 modellen.
 - Nicki Holmgaard Ørsted A/S

Form

På dette kursus får du en helt unik mulighed for at arbejde med dit eget individuelle projekt, i tæt sparring med underviseren. Dermed er du sikret at du bringes væsentligt videre i forhold til at kunne anvende PRINCE2 i praksis samtidig med at du bliver klar til eksamen og certificering.

Kurset er bygget op af en Kick-off dag, en selvstudieperiode og 3 sammenhængende kursusdage inkl. Foundation eksamen og 2 dages kursus inkl. Practitioner eksamen.

På kurset er der fokus på dels den teoretiske gennemgang, dels erfaringer vedrørende best practise for den praktiske anvendelse af PRINCE2.

Du skal forvente at bruge 40 – 50 timer på egen forberedelse til Foundation og 10-15 timer til Practitioner i selvstudieperioden. I denne periode træner du praktisk i brugen af metoden ved at arbejde med en praktisk case og du har du mulighed for at sparre med underviseren og de øvrige deltagere. Forberedelsesmaterialet udleveres på Kick-off dagen. Det er vigtigt, at du forbereder dig inden kursusdagene for at få det optimale udbytte af kurset samt at være bedst muligt forberedt til eksamen.

Kurset inkluderer de internationale akkrediterede PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Practitioner eksamener.

88033 - PRINCE2 Foundation og Practitioner - moduloversigt

Certificering

Bemærkninger

Du tilmelder dig Kick-off dag samt Foundation via datoerne på denne side. Herefter får du information om, hvordan du tilmelder dig PRINCE2 Practitioner kurset, men du kan allerede nu se datoerne via linket: PRINCE2 Practitioner.

Teknologisk Institut tilbyder disse certificeringer som akkrediteret træningsorganisation (ATO) under eksamensinstituttet PeopleCert, som på vegne af AXELOS er ansvarlige for godkendelse af undervisere, auditering af administrative processer samt levering af akkrediteret materiale og eksamener.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

24110
24587
24588
24589
24590
24591
Underviser

Anders Murmann

Anders er civilingeniør og arbejder til dagligt som Senior IT-projektleder og programleder indenfor kollektiv transport, hvor han blandt andet har været med til at implementere Rejsekort-systemet. Han har mere end 15 års erfaring med metodeorienteret projekt- og porteføljeledelse, har indført projektmetoder i virksomheder og arbejdet med tilpasning af projektmetoder. Anders har særligt fokus på kursisternes individuelle udbytte af undervisningen.

Underviser

Anne Dam Jensen

Anne er uddannet Cand.scient./Ph.D og har i 15 år arbejdet med projekter og ledelse indenfor grundforskningen og Biotek/Medico. De sidste 10 år har hun arbejdet som konsulent og underviser og har bl.a. uddannet mere end 3000 projektledere i projektstyring og PRINCE2®. Udover undervisning i PRINCE2®, underviser Anne også i PRINCE2 Agile® Practitioner. For Anne er det vigtigt at inddrage praksisnære eksempler og kursisternes medbragte viden i undervisningen.

Underviser

Charlotte Cordua

Charlotte har 15 års erfaring med projektledelse af udviklings-, implementerings- og forandringsprojekter. Hun har været teamleder og har erfaring med udvikling og ledelse af medarbejdere. Charlotte underviser i projektledelse med fokus på de styringsmæssige og ledelsesmæssige elementer, herunder PRINCE2®. I Charlottes undervisning er læring, praksis og pragmatisme i fokus, så deltagernes virkelighed bliver inddraget og lægger vægt på forståelse for og kritisk stillingtagen til teori og metode.

Underviser

Flemming Wegeberg

Flemming har i mere end 20 år været ansvarlig for en lang række projekter på såvel projektledelses- som ledelsesniveau. Han afholder projektledelseskurser i både traditionel projektledelse og agile metoder og teknikker. Udover PRINCE2® er Flemming certificeret i PRINCE2 Agile®, MSP®, AgilePM® og ITIL®. Som erfaren underviser er Flemmings varemærke aktiv inddragelse af kursisterne i undervisningen med fokus på kursisternes praktiske erfaring samt Flemmings egen erfaring.

Underviser

Michael Fleron

Michael har en Master i projektledelse, er certificeret i PRINCE2® og PRINCE2 Agile® og har arbejdet med projekter de sidste 20 år primært med organisationsudvikling og forandringsprojekter. Udover PRINCE2® har Michael trænet og undervist indenfor Projektstyring – teknikker og værktøjer. I undervisningen ligger Michael stor vægt på inddragelse af kursisternes erfaring og egen praksis i projekterne.

Underviser

Rune Josefsen

Rune er seniorkonsulent med mere end 25 års erfaring med projektledelse i virksomheder i Danmark og udlandet. Hanne har erfaring fra projekter indenfor både den private- og den offentlige sektor. Med 25 års undervisningserfaring og mere end 1000 kursister uddannet, lægger Rune vægt på konstant at relatere teorier til praktiske eksempler fra sin egen erfaring, så stoffet bliver levende og tilgængeligt. Rune er uddannet Cand. Scient. Soc, er akkrediteret trainer i PRINCE2® og Six Sigma Black Belt.

Vælg dato

Taastrup
16. december 2021 til 26. januar 2022 Udsolgt
Taastrup
10. januar til 11. februar 2022
Taastrup
28. januar til 4. marts 2022
Taastrup
28. januar til 16. marts 2022
Aarhus
7. februar til 11. marts 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk