Kurser

6 dages uddannelse 
Længerevarende forløb inden for et specifikt emne

PRINCE2® Foundation og Practitioner – samlet forløb

24. juni til 16. august 2024 Taastrup Garantifor afholdelse 7 Version: DK undervisning/UK materialer
12. august til 11. september 2024 Taastrup
16. august til 18. september 2024 Aarhus
30. august til 2. oktober 2024 Taastrup 7 Version: DK undervisning/UK materialer
DKK  23.999
ekskl. moms
Nr. 88033 P
Tilmeld dig
786 har allerede deltaget

Dette kursus giver dig dybdegående kendskab til PRINCE2®-metoden. Uddannelsen består af to kurser: PRINCE2® Foundation og PRINCE2® Practitioner, der forbereder dig til at tage både Foundation- og Practitioner-eksamen. Du sparer mindst 16% på de to kurser, når du tager denne intensive uddannelse.

Den hurtige vej til PRINCE2® Foundation og Practitioner 6th edition

Du får en bred og dyb viden om PRINCE2 projektstyringsmeto­den, således at du bliver i stand til at varetage rollen som projektleder for komplekse projekter ved forudse­ende og systematisk at kunne planlægge, organisere og styre projekter målrettet og effektivt. På kurset er der fokus på dels den teoretiske gennemgang, dels erfaringer vedrørende Best Practise for den praktiske anvendelse af PRINCE2 samt praktisk casearbejde på kursisternes egne projekter.

Når du tilmelder dig det samlede forløb, tilmelder du dig i første omgang kun de fire første dage af forløbet (Foundation). I din bekræftelsesmail samt på første kursusdag får du mere information om, hvordan du tilmelder dig PRINCE2® Practitioner kurset, men du kan allerede nu se datoerne via linket: PRINCE2® Practitioner.
 
BEMÆRK du skal vælge hvilken version af PRINCE2 Foundation, du ønsker. PRINCE2®7 version er blevet lanceret, men dog kun i den engelske udgave. Du har mulighed for at vælge mellem disse to versioner:
 
PRINCE2®Foundation - med forberedelsesdag med undervisning på dansk med danske materialer og eksamen (6th edition)
 
PRINCE2®7 Foundation med forberedelsesdag (DK med UK materiale) med undervisning på dansk med engelske materialer og eksamen (7 Version)
 

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til projektledere, projektdeltagere, projektadministratorer, projektchefer og styregruppedeltagere, der har nogen erfaring med projektarbejde.

 

Udbytte

  • Grundig indføring i PRINCE2 som metode
  • Indblik i de fordele metoden tilbyder
  • Indgående kendskab til Best Practice på området
  • Værktøjer, der klæder dig på til arbejdet som PRINCE2 projektleder
  • Den nødvendige kunnen til at bestå PRINCE2 Foundation eksamen og PRINCE2 Practitioner eksamen

Det får du på uddannelsen

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

Certificeret underviser.png

Certificeret underviser

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

Mulighed for at tage certificering.

Certificering / eksamen

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

For at sikre den bedste læring vil der være mulighed for casearbejde.

Casearbejde

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Certificeret træningsorganisation

Digitalt materiale

Digitalt materiale

Indhold

Denne uddannelse består af 2 kurser: PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Practitioner. Vær opmærksom på, at du skal vælge hvilken version af PRINCE2, du ønsker at deltage på. Du har mulighed for at vælge mellem PRINCE2 Foundation 6th edition med undervisning på dansk med danske materialer og eksamen eller PRINCE2 7 Foundation med undervisning på dansk med engelske materialer og eksamen.
 
Læs mere om de enkelte kurser her:
 

Anmeldelser af PRINCE2® Foundation og Practitioner – samlet forløb

Rigtigt godt kursus som gav en fornuftig fortåelse for PRINCE2 modellen.
 - Nicki Holmgaard Ørsted A/S

Form

På denne uddannelse får du en helt unik mulighed for at arbejde med et projekt i tæt sparring med underviseren. Dermed er du sikret, at du bringes væsentligt videre i forhold til at kunne anvende PRINCE2 i praksis samtidigt med at du bliver klar til eksamen og certificering.

Kurset er bygget op af en forberedelsesdagen, en selvstudieperiode og 3 sammenhængende PRINCE2 Foundation kursusdage, online Foundation eksamen samt 2 dages Practitioner kursus og online Practitioner eksamen.

På kurset er der fokus på dels den teoretiske gennemgang, dels erfaringer vedrørende best practise for den praktiske anvendelse af PRINCE2.

Du skal forvente at bruge 25-30 timer på egen forberedelse til Foundation og 10-15 timer til Practitioner i selvstudieperioden. I denne periode træner du praktisk i brugen af metoden ved at arbejde med en praktisk case og du har du mulighed for at sparre med underviseren og de øvrige deltagere. Forberedelsesmaterialet udleveres på Kick-off dagen. Det er vigtigt, at du forbereder dig inden kursusdagene for at få det optimale udbytte af kurset samt at være bedst muligt forberedt til eksamen.

Uddannelsen inkluderer de internationale akkrediterede PRINCE2 Foundation og PRINCE2 Practitioner eksamener.

88033 - PRINCE2 Foundation og Practitioner - moduloversigt

Certificering

Du vil modtage to eksamensvouchers til hhv. Foundation og Practitioner, som du kan benytte til at bestille dine online eksamener med overvågning efter hvert kursus, når det passer dig via din egen pc.

PeopleCert står for alt vedrørende din eksamen. Disse 2 vejledninger (til hhv. Windows og MacOs) guider dig igennem processen for at booke din eksamen og beskriver processen for at tage en Online Proctored eksamen (OLP).

Teknologisk Institut tilbyder disse certificeringer som akkrediteret træningsorganisation (ATO) under eksamensinstituttet PeopleCert, som på vegne af AXELOS er ansvarlige for godkendelse af undervisere, auditering af administrative processer samt levering af akkrediteret materiale og eksamener.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Få overblik over kursusmulighederne med PRINCE2®

Er du i tvivl om, hvilket PRINCE2® kursus, du skal deltage på? Her giver vi dig et overblik over de mange kursus- og certificeringsmuligheder, der findes.

Læs mere om dine muligheder med PRINCE2®

24110
24587
24588
29678
29055
28675
Underviser

Anders Murmann

4.52/5 (302 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Anders er civilingeniør og arbejder til dagligt som Senior IT-projektleder og programleder indenfor kollektiv transport, hvor han blandt andet har været med til at implementere Rejsekort-systemet. Han har mere end 15 års erfaring med metodeorienteret projekt- og porteføljeledelse, har indført projektmetoder i virksomheder og arbejdet med tilpasning af projektmetoder. Anders har særligt fokus på kursisternes individuelle udbytte af undervisningen.

Underviser

Anne Dam Jensen

4.72/5 (783 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Anne er uddannet Cand.scient./Ph.D og har i 15 år arbejdet med projekter og ledelse indenfor grundforskningen og Biotek/Medico. De sidste 10 år har hun arbejdet som konsulent og underviser og har bl.a. uddannet mere end 3000 projektledere i projektstyring og PRINCE2®. Udover undervisning i PRINCE2®, underviser Anne også i PRINCE2 Agile® Practitioner. For Anne er det vigtigt at inddrage praksisnære eksempler og kursisternes medbragte viden i undervisningen.

Underviser

Charlotte Cordua

4.82/5 (214 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Charlotte har 15 års erfaring med projektledelse af udviklings-, implementerings- og forandringsprojekter. Hun har været teamleder og har erfaring med udvikling og ledelse af medarbejdere. Charlotte underviser i projektledelse med fokus på de styringsmæssige og ledelsesmæssige elementer, herunder PRINCE2®. I Charlottes undervisning er læring, praksis og pragmatisme i fokus, så deltagernes virkelighed bliver inddraget og lægger vægt på forståelse for og kritisk stillingtagen til teori og metode.

Underviser

Flemming Wegeberg

4.72/5 (272 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Flemming har i mere end 20 år været ansvarlig for en lang række projekter på såvel projektledelses- som ledelsesniveau. Han afholder projektledelseskurser i både traditionel projektledelse og agile metoder og teknikker. Udover PRINCE2® er Flemming certificeret i PRINCE2 Agile®, MSP®, AgilePM® og ITIL®. Som erfaren underviser er Flemmings varemærke aktiv inddragelse af kursisterne i undervisningen med fokus på kursisternes praktiske erfaring samt Flemmings egen erfaring.

Underviser

Michael Fleron

4.54/5 (648 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Michael har en Master i projektledelse, er certificeret i PRINCE2® og PRINCE2 Agile® og har arbejdet med projekter de sidste 20 år primært med organisationsudvikling og forandringsprojekter. Udover PRINCE2® har Michael trænet og undervist indenfor Projektstyring – teknikker og værktøjer. I undervisningen ligger Michael stor vægt på inddragelse af kursisternes erfaring og egen praksis i projekterne.

Underviser

Rune Josefsen

4.89/5 (99 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Rune er seniorkonsulent med mere end 25 års erfaring med projektledelse i virksomheder i Danmark og udlandet. Han har erfaring fra projekter indenfor både den private- og den offentlige sektor. Med 25 års undervisningserfaring og mere end 1000 kursister uddannet, lægger Rune vægt på konstant at relatere teorier til praktiske eksempler fra sin egen erfaring, så stoffet bliver levende og tilgængeligt. Rune er uddannet Cand. Scient. Soc, er akkrediteret trainer i PRINCE2® og Six Sigma Black Belt.

Vælg dato

Taastrup
24. juni til 16. august 2024
 Garantifor afholdelse 7 Version: DK undervisning/UK materialer 
Taastrup
12. august til 11. september 2024
Aarhus
16. august til 18. september 2024
Taastrup
30. august til 2. oktober 2024
 7 Version: DK undervisning/UK materialer 
Aalborg
3. september til 9. oktober 2024
 7 Version: DK undervisning/UK materialer