Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i PRINCE2®

PRINCE2® er verdens mest benyttede projektstyringsmetode. Med PRINCE2® øger du succesraten i dine projekter og minimerer risikoen for fejl.

Med vores PRINCE2®-kurser bliver du klar til certificering, og du lærer, hvordan du bruger metoden i praksis på dine projekter.

Vi har kurser på både Foundation og Practitioner niveau. Vi udbyder kurser i PRINCE2® 6th edition på dansk med dansk materiale og eksamen samt PRINCE2® 7 med engelsk materiale, engelsk eksamen og undervisning på dansk eller engelsk.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for PRINCE2®.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Hvad er PRINCE2®?

    

   PRINCE2 er en internationalt anerkendt metode til styring af projekter. Metoden fokuserer på projektets styring, og den støtter såvel projektleder som ledelse og styregruppe, idet ledelsen aktivt involveres i projektets styring.

   Metoden er en generel metode til projektstyring og kan således anvendes til alle typer projekter uanset indhold, fx it, bygge & anlæg, organisationsudvikling, konstruktion og udvikling.

   PRINCE2-metoden kan - og skal - fleksibelt tilpasses den enkelte virksomhed og det enkelte projekt. Den er anvendelig for såvel små som store virksomheder, til små projekter/opgaver eller til store risikofyldte projekter.

   PRINCE2® kursus

   Vil du på kursus i PRINCE2 findes der to akkrediterede eksamensniveauer for PRINCE2:

   • Foundation
   • Practitioner

   Hos Teknologisk Insitut kan du tage kurserne hver for sig - med eller uden forberedelsesdag til eksamenen. Du har også muligheden for at tage et samlet, intensivt forløb med både Foundation + Practioner.

   PRINCE2® certificering

   PRINCE2 er verdens mest benyttede projektstyringsmetode. På Teknologisk Instituts PRINCE2 kurser får du indsigt i en international anerkendt metode, der bruges af virksomheder i hele verden. Med PRINCE2 øger du succesraten i dine projekter og minimerer risikoen for fejl og kuldsejlede projekter.

   Podcast om PRINCE2®

   Du kan også lytte til vores podcast-episode #18 'Kender du PRINCE2?'. I afsnittet stiller vi skarpt på, hvad projektmodellen kan – hvad den er mindre god til, og hvorfor det altid er godt med en PRINCE2 certificering – og så giver vi svaret på, hvorfor et projektledelsesværktøj hedder noget så forvirrende som PRINCE2. Vi taler om at PRINCE2 er unik, fordi det netop IKKE handler om ledelse, og derfor er uafhængigt af kulturer og arbejdsformer, men som med så mange andre ting er metoden kun så god som den, der bruger den.

   Lyt med i podcasten og lær meget mere om PRINCE2:

   PRINCE2® and PRINCE2 Agile® are registered trade marks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.