Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i program- og porteføljestyring

Kompleksiteten stiger, når flere projekter sættes sammen i programmer, og når man ønsker overblik og styring over projektporteføljer.

Tag på kursus på Teknologisk Institut, og lær bedste praksis for styring af programmer og porteføljer, så du kan sikre programmets lønsomhed eller give en detaljeret forklaring af alle de nødvendige trin til at definere og levere en portefølje af initiativer og meget mere. Flere af kurserne leder mod en certificering.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Program- og porteføljestyring.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Hvorfor tage på kursus i program- og porteføljestyring?

   Ved programstyring arbejdes der ud fra ressourcestyring på et taktisk niveau. Porteføljestyring handler om at arbejde ud fra projektudvælgelse og prioritering på et strategisk niveau. Topledelsen arbejder ud fra en samlet oversigt over projektaktiviteter, herunder igangværende og kommende projekter. Oversigten har det formål at give et overblik i forhold til prioritering af projekterne, således der lægges en indsats der, hvor den er vigtigst. Det skal være med til at forhindre, at projekter uden en strategisk betydning ganske enkelt ikke sættes i gang.

   Ud fra oversigten lægges der et fokus på tidsplanlægning, ressourceplanlægning, risikoanalyse, og omkostningsstyring, som skal være med til at styrke den professionelle styring af projektet og virksomhedens økonomiske forretningsresultater samt konkurrenceevne. Samtidig skal det være med til at sikre, at projekter kobles med virksomhedens reelle behov.

   MSP® and MoP® are registered trade marks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.