Kurser

Billede der illustrerer kurset

Uddannelser i projektledelse

Kom rundt om alle aspekter af projektstyring og – ledelse med et uddannelsesforløb indenfor projektledelse. Med vores projektlederuddannelse får du en bred viden om projekter, og du kommer igennem metoder og værktøjer til styring og ledelse af projekter.

Alle projektlederuddannelser kan afsluttes med eksamen og certificering.

Vores projektlederuddannelser er både for projektledere med nogle års erfaring, og for projektledere der ønsker at forberede sig godt til deres første projekter.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Uddannelser i projektledelse.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Projektlederuddannelse | Styrker dine kompetencer

   Projektledelse er kunsten at styre et projekt mod et mål. I projektledelse ligger ansvaret for at planlægge, budgettere, organisere og styre projektforløbet.
   Inden for projektledelse findes et utal at forskellige fremgangsmåder/projektmodeller, fx:
   Hver fremgangsmåde har sine fordele og ulemper. Er projektet forudsigeligt (hvilket nogen vil argumentere, at projekter aldrig er) kan klassiske vandfaldsmodeller anvendes. Er projektet mere uforudsigeligt og uigennemskueligt kan såkaldte agile projektmodeller anvendes.

   Hvorfor tage en projektlederuddannelse?

    
   Projektlederkompetencer er blevet en nødvendighed i rigtig mange forskellige jobs, fordi arbejdsopgaverne er blevet mere komplekse, involverer flere interessenter og indebærer større forandringer.
    
   De fleste der beskæftiger sig med projektledelse, kan blive enige om, at lige så spændende og dynamisk det kan være, lige så uoverskueligt kan det også hurtigt blive.
    
   Med en god projektlederuddannelse får du indsigt i projektarbejdets mange facetter, og du bliver fortrolig med projektlederens værktøjer og metoder. Det handler om, at du opbygger kompetencerne, så du kan lede et projekt fra start til slut med succes.
    
    
   Med en projektlederuddannelse fra Teknologisk Institut kommer du rundt om alle aspekter af projektstyring og -ledelse. Med vores uddannelsesforløb får du en bred viden om projekter, og kommer igennem metoder og værktøjer til styring og ledelse af projekter.

   En god projektlederuddannelse kan gøre en stor forskel

    
   Det kan gøre en stor forskel for dit arbejde som projektleder, hvis du tager en god projektlederuddannelse. Hvorfor? Fordi projekter består af utrolig mange aspekter, både fra opstart til planlæggelse og videre til eksekvering og afslutning, og alle de faser derimellem. Der er rigtig mange facetter i projekter og projektledelse, som hurtigt kan blive uoverskuelige eller skabe udfordringer, hvis du ikke har erfaring med projektledelse.
    
   Derudover er kravene til projektlederens ledelsesadfærd også store. Først og fremmest skal man naturligvis kunne lede sit projektteam gennem projektet. Ikke nødvendigvis en let ledelsesopgave, fordi projektlederen ofte er uformel leder, uden den ballast som formelt ledelsesansvar giver.