Uddannelser og kurser i projektledelse

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Topbillede til 42532

Uddannelser og kurser i projektledelse

4 min.

Hvis du ønsker at dygtiggøre dig inden for projektledelse og få papir på dine evner, så kan en projektlederuddannelse eller et projektlederkursus være vejen frem. På Teknologisk Institut tilbyder vi en bred vifte af kurser og uddannelser inden for projektledelse. Vi tilbyder både generelle projektledelseskurser og branchespecifikke uddannelser og kurser skræddersyet til at styrke dig og dine kompetencer.

Et kursus kan styrke dine evner inden for projektledelse og give dit CV et kompetenceboost. Derudover kan det gøre dig til en attraktiv medarbejder og styrke dine projektlederevner i det daglige. Uanset om du er ny inden for faget eller har arbejdet som projektleder i mange år, så har vi et kursus til dig.

Med et projektlederkursus får du konkrete evner og metoder, som både du og din arbejdsplads kan få stor gavn af. Ved at tage et kursus eller uddannelse i projektledelse får du de nødvendige kompetencer til at lede dine projekter mod succes. Samtidig kan du specialicere dig inden for bestemte brancher og få specifikke metoder og værktøjer til at anvende i praksis, f.eks. i byggeriprojekter eller IT-projekter.

Med et projektlederkursus eller en uddannelse i projektledelse får du indsigt i de processer, der er vigtige for at nå projektets mål. Uanset om du er ny projektleder eller har været i faget i mange år, så finder du et relevant kursus på Teknologisk Institut.

Du kan se og læse om vores mange kursus- og uddannelsesmuligheder i projektledelse herunder:

Agile, Scrum og SAFe®

Med projektledelsesmetoderne i Agile, Scrum og SAFe®, kan man opnå langt bedre projekter ved at få indsigt i de grundtanker, terminologi, roller og værktøjer som bruges i denne tilgang. Metoden bruges ofte ved komplekse projekter, da den bruger en agil tilgang i projektledelsen.

Du kan også blive klogere på SAFe® og Agile i TI Pod. Lyt til: Se vores udvalg af kurser i Agile, Scrum og SAFe®:
Værktøjer til planlægning og styring af projekter

Med en god planlægning giver man projekter et godt fundament og dermed større mulighed for succes. Ligeledes gælder kendskab til de metoder og værktøjer som bruges til planlægning og styring af projekter, vil der være større sandsynlighed for at projektet når sine mål.

Se vores udvalg af kurser i værktøjer til planlægning og styring af projekter:
PRINCE2®

Projektledelsesmetoden PRINCE2® er et af verdens mest populære og benyttede metoder. Prince2® giver konkrete redskaber til projektledelse, og kan sikre, at alle taler samme sprog, og forstår egne og andres roller og ansvar. Prince2 kan være med til at sikre, at man bruger de samme metoder, og får et godt resultat i projektet. Ved et bestået Prince2 kursus får man en international anerkendt certificering, som bevis på ens kompetencer i projektledelse.

Læs endnu mere om PRINCE2® kursusmulighederne.

Du kan også blive klogere på PRINCE2 i TI Pod. Lyt til: Se vores udvalg af PRINCE2 kurser:
Projektledelseskurser i byggeriet

Projektledelse i byggeriet er vigtigt for at undgå fejl, misforståelser og spildte ressourcer. Projektledelseskurser i byggeriet kan bl.a. fremme din kontraktstyring og forståelse for juridiske aftaler, risikostyring og projektøkonomi.

Se vores udvalg af projektledelseskurser i byggeriet:
Ledelse af projektteam og interessenter

Når det kommer til ledelse af projekter, er det vigtigt at kunne håndtere både interne og eksterne faktorer. Der er ofte interessenter, der skal kunne håndteres samtidigt med at projektteams skal ledes.

Deltag på et af disse projektledelseskurser og lær, hvordan du leder projektteam og interessenter samtidig med, at du motiverer dem.

Se vores udvalg af kurser i ledelse af projektteam og interessenter:
PMO - program- og porteføljestyring

Med et kursus i PMO (project management office) opnår man evner til at hjælpe projekter godt fra start og til at komme helt i mål. PMO kan også være med til at sikre, at kommunikationen mellem medarbejdere, ledelse og projektledere fungerer optimalt. Derudover kan man med et kursus i PMO være med til at sikre, at virksomhedens strategi og visioner hele tiden er med i projektet og ressourcerne fordeles optimalt.

Se vores udvalg af kurser i PMO – program- og porteføljestyring:
IT-projektledelse kurser

Kurser i IT-projektledelse kan være meget gavnlige, da de sikrer de nødvendige kompetencer og et højt fagligt IT-niveau. God og effektiv projektledelse i IT-projekter kan spare tid og penge og gøre, at I opnår jeres mål i virksomheden.

Se vores udvalg af IT-projektledelseskurser:
Microsoft Project

Med Microsoft Project kan du som projektleder optimerer jeres digitale kommunikation ved at benytte en digital projektstyringsplatform. Microsoft Project f.eks. kan hjælpe med at strukturere projektet med tidsplaner, skemaer, opgavefordeling, budgetter osv., så projektet er så overskueligt som muligt.

Læs endnu mere om Microsoft Project (MS Project).

Se vores udvalg af Microsoft Project kurser:
Procesfacilitering

Alle organisationer, både offentlige og private, er blevet ramt af den digitale og agile tidsalder, der gør det nødvendigt at kunne tilpasse organisationen hurtigt og smidigt.

Få kompetencer, metoder og værktøjer til at understøtte forandrings- og udviklingsprocesser i organisationer.

Se vores udvalg af kurser i procesfacilitering:
ITIL®

Med et kursus i ITIL® lærer du, hvordan du planlægger og styrer virksomhedens IT Service Management opgaver på en struktureret og professionel måde. Med et ITIL-kursus lærer man også best practice til fremgangsmetoderne, når man skal levere kvalitetsservice om informationsteknologien i virksomheder.

Se vores udvalg af ITIL® kurser:
Uddannelser i projektledelse

Få et overblik over de mange forskellige områder du skal kunne håndtere som projektleder. Uddannelser indeholder forskellige kurser i projektledelse, der giver dig en bred viden om projekter, metoder og værktøjer til styring og ledelse af projekter.

Uddannelser i projektledelse henvender sig både til dig, der har arbejdet et par år i faget, men kan også fungere som en introduktion til projektledelse.

Se vores udvalg af uddannelser i projektledelse:

Vil du vide mere?

Du kan få det fulde overblik over vores mange muligheder for kurser og uddannelser i projektledelse.

Se mulighederne herunder: