TI-POD - EP #17: Det agile metodelandskab

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #17: Det agile metodelandskab

Hør hvad den agile metode kan

Ordet agil betyder ”at bevæge sig”, og i det hastige tempo vi i dag arbejder i, er det vigtigt ikke at stå stille og anerkende, at planer måske er til for at ændres.

Den agile arbejdsmetode stammer fra projektledelsesverdenen, hvor man har taget konsekvensen af, at langtidsplanlægning i store projekter, kan vise sig umådeligt svært i en verden hvor udviklingen går stærkt og kundernes behov hele tiden ændrer sig.

Vores gæst i dag er Ole Jepsen, der har hjulpet mange organisationer i Danmark, med at tænke deres projekter og forretning mere agilt.

Ole mener at den agile metode fejlagtigt bliver beskyldt for at virke udisciplineret – hvor korte sprints kan virke som om at ”man lægger asfalten mens man kører”. MEN, det kræver faktisk netop stor disciplin IKKE at lade sig friste til planlægge for langt frem.

Og skal man blive klogere og lære af sine fejl eller forkerte antagelser, er det godt at gøre det hurtigt – fail fast. Og mest vigtigt – så sørger man for at fejre, når man har fundet en fejl.

Men det er mere end blot en metode – det er også et mindset – og derfor ikke altid lige nemt at implementere når det handler om mennesker.

Lyt med og kom med bag metoderne og mindsettet bag det agile metodelandskab.

God fornøjelse!

Lyt til episode #17 her:

Vil du vide lidt mere om Scrum og agile?

Leder du efter et kursus i agil projektledelse, så se her:

Eller få gratis inspiration og deltag på et af vores webinarer om emnet:

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt