TI-POD - EP #49: PRINCE2® for ledere

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #49: PRINCE2® for ledere

Har du som leder styr på hvad der foregår i virksomhedens projekter? 

Som leder er det rart, ofte nødvendigt, at have styring med de projekter der foregår i virksomheden. Dog kan det for mange ledere, beslutningstagere eller styregruppermedlemmer være svært at få overblikket. 

Her kan kendskab til PRINCE2 metoden være en stor fordel. PRINCE2 er en kendt projektledelsesmetode, der er kendt i hele verden. I denne episode fortæller Flemming Wegeberg, bl.a. om hvilke fordele der er, og hvorfor det er vigtigt som leder eller beslutningstager, at have føling med de projekter der forgår i virksomheden. Flemming har mange års erfaring med praktisk projektledelse, og har gennemført PRINCE2 kurser de sidste 13 år. 

Lyt med og lær meget mere om de mange fordele. 

God fornøjelse!

Lyt til episode #49 her:

  Læs mere om PRINCE2®:

  Kursus i PRINCE2®:

  Få inspiration på webinaret om PRINCE2®:

  Teaservideo:

  Abonner på TI POD

  Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

   

  << Tilbage til oversigt

  PRINCE2® and PRINCE2 Agile® are registered trade marks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.