TI-POD - EP #48: SAFe - et agilt rammeværk til projektledelse

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #48: SAFe - et agilt rammeværk til projektledelse

SAFe® - et agilt rammeværk til projektledelse

Den agile arbejdsmetode bliver mere og mere udbredt indenfor projektledelse, og giver mærkbare resultater som resulterer i bedre bundlinjer og bedre produkter og systemer.

SAFe® står for Scaled Agile Framework og er et anerkendt rammeværk for kollaborativ produktudvikling i store organisationer, hvor flere teams eller afdelinger skal arbejde sammen om større agile programmer. Selvom SAFe® stadig er relativt nyt, er SAFe® i hurtig vækst i Skandinavien og resten af verden, fordi rammeværket besvarer det spørgsmål, flere og flere virksomheder stiller sig selv: Hvordan kan vi skalere den agile tilgang til hele organisationen?

Jeg har inviteret Jonas Högstrand, der til daglig underviser og rådgiver i SAFe® og agile metoder i projektledelse, til en snak om hvad SAFe® er, hvem der med fordel kan arbejde med det, samt hvordan og hvorfor det virker. Den gode nyhed er, at det hele ligger frit tilgængeligt og alle kan tage disse best practices til sig – det kan bare være noget af en mundfuld at implementere.

Lyt til episode #48 her:

Ønsker du at komme på kursus i agile, SCRUM eller SAFe, så tilbyder Teknologisk Institut følgende:

Læs mere: 

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt