TI-POD - EP #18: Kender du PRINCE2®?

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #18: Kender du PRINCE2®?

Danmarks mest benyttede projektledelsesværktøj

PRINCE2 er verdens mest benyttede projektmodel og benyttes bredt i Danmark i både det private og det offentlige. Tilhængere vil hævde at brugt rigtigt, er PRINCE2, garanten for et succesfuldt projekt, mens andre måske vil hævde, at der mere er tale om et arbejds- og ansvarsfordelingsværktøj og mindre projektledelse.

PRINCE2 metoden blev bragt til Danmark af John Hunderup, som siden har arbejdet med at udbrede og forfine undervisningen i, og rådgivningen om metoden. I denne episode stiller vi skarpt på, hvad projektmodellen kan – hvad den er mindre god til og hvorfor det altid er godt med en PRINCE2 certificering – og vi får også svaret på hvorfor et projektledelsesværktøj hedder noget så forvirrende som PRINCE2.

PRINCE2 er unikt, fordi det netop IKKE handler om ledelse, og derfor er uafhængigt af kulturer og arbejdsformer, men med så mange andre ting er metoden kun så god som den, der bruger den.
 
Lyt med og hør meget mere om PRINCE2.

God fornøjelse!

Lyt til episode #18 her:

Leder du efter et kursus i PRINCE2®, så se her:

Eller deltag på et webinar om emnet:

Teaservideo:

 

Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.


<< Tilbage til oversigt

PRINCE2® and PRINCE2 Agile® are registered trade marks of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.