Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i Scrum

På Teknologisk Institut kan du dygtiggøre dig inden for Scrum, som er en af verdens mest benyttede agile metoder. Med vores brede udvalg af kurser inden for Scrum og agil projektledelse, kan du styrke dine kompetencer og sikre dig, at dit projekts ressourcer bliver brugt på den mest optimale måde.

Kurserne undervises af nogle af branchens dygtigste undervisere, og flere af kurserne leder til en certificering. Styrk din faglige profil, og bliv certificeret Scrum Master, Scrum Product Owner og meget mere.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Scrum.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Hvad er Scrum?

   Med kendskab til Scrum får du fyldt værktøjskassen op med en række nyttige redskaber, roller og arbejdsprocesser, som forvandler dine komplekse projekter til overskuelige projekter. Når du bruger Scrum arbejder du ikke længere ud fra en lineær proces, som mange forbinder med vandfaldsmetoden. Det skyldes, at aktiviteterne ikke længere implementeres i en fast rækkefølge. I stedet giver Scrum dig mulighed for at skifte dine aktiviteter ud løbende - lige præcis når du har lyst. Scrum giver derfor dine projekter en større grad af fleksibilitet og produktivitet, end hvad der fx kan forventes ved den traditionelle vandfaldsmetode.
    

   Hvilke roller er der inden for Scrum?

   Når du skal i gang med at arbejde med Scrum i dine projekter, findes der tre forskellige roller, man kan besidde; Product Owner, Scrum Master og selve Scrum Teamet.
    
   Som Product Owner har man først og fremmest til opgave løbende at sørge for, at opgaverne er klar, inden sprintet sættes i gang. Efter sprintet skal du lave kvalitetsevalueringer og -vurderinger og dernæst planlægge den kommende sprint.
    
   Scrum Teamet skal bestå af en håndfuld medlemmer, typisk 3-9 stk. Her er det vigtigt, at medlemmerne af Scrum Teamet har flere og forskellige tværfaglige kompetencer, så de med deres forskellige ekspertiser og fagligheder i fællesskab kan løse den stillede opgave.
   Scrum Masterens opgave er at vejlede Scrum Teamet og i processen fjerne eventuelle forhindringer, der kunne opstå undervejs i projektets forløb. Dvs. at en af Scrum Masterens primære opgaver er at sikre de bedste arbejdsforhold for Scrum Teamet, så de kan føre projektet hele vejen i mål uden større udfordringer.
    

   Hvorfor et kursus i Scrum?

   Deltag på et kursus i Scrum og tag dine projekter med ud på en rejse præget af mere effektivitet og større fleksibilitet, end du før har været vant til. Det agile værktøj, Scrum, er svært at implementere i praksis uden det rette kendskab til værdierne bag, men med kompetencer inden for Scrum udvider du din agile værktøjskasse, og du lærer hvordan du kommer i mål med flere succesfulde projekter.
    

   Vil du vide mere om Scrum?

   Lyt til vores podcastepisoder inden for emnet:

   Eller læs mere her: