Kurser

Professional Scrum Master (PSM)

Bliv en mere effektiv Scrum Master ved at lære om teknikker til servant-leadership. Dette kursus er for dig, der allerede har erfaring som Scrum Master og andre, der har praktisk erfaring med Scrum.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 81 besvarelser

Professional Scrum Master (PSM) kurset er et 2 dages kursus, som dækker principper og den (empiriske) proces teori som underbygger mekanismer, regler og roller i Scrum frameworket. Du lærer om mindset til servant-leadership, som kan hjælpe en Scrum Master til at blive mere effektiv. Deltagerne lærer gennem undervisning og teambaserede øvelser, og bliver udfordret til at tænke i Scrum principper til bedre at forstå, hvad de skal gøre, når de vender tilbage til deres eget arbejde.

Målgruppe

Professional Scrum Master kurset er specifikt målrettet Scrum Masters og personer, der har praktisk erfaring med Scrum, men indholdet er gældende for alle, der har en rolle, hvor de har interesse i effektivitet og løbende forbedringer hos udviklingsteams. Hvis man ønsker en mere grundlæggende introduktion til Scrum, anbefales kurset Professional Scrum Foundation (PSF).

Forudsætninger

Deltagerne bør kunne bestå Scrum Open testen inden kurset og ellers vil et Professional Scrum Foundation (PSF) kursus være mere velegnet. Ved et eller flere års erfaring som Scrum Master og hvis man allerede har bestået PSM-I certificering vil et Professional Scrum Master II (PSM II) være mere relevant.

moduloversigt

Indhold

Scrum teori og principper
Scrum er baseret på empirisk proces teori til at styre kompleksk arbejde
Scrum Framework
Alle elementer i Scrum supplerer hinanden til en samlet helhed. Lær om de underliggende formål og principper
Done og Undone
Vigtigheden af Done og hvordan det påvirker evnen til at kunne levere ny funktionalitet
Product Delivery med Scrum
Agile planlægning og hvordan man arbejder med Product Backloggen
People og Teams
Scrum Teams er selvorganiserende og tværfaglige, hvilket er meget anderledes end traditionelle udviklingsgrup
Scrum Master rollen
Scrum Masteren hjælper hele Scrum teamet med at forstå og bruge Scrum framework til at skabe højere værdi, produktivitet og til at tænke empirisk

 

Certificering

Kurset indgår i Professional Scrum serien og dermed også i certificeringsprogrammet hos Scrum.org, hvor deltagerne efter kurset får mulighed for at tage en online test. Hvis testen bestås, bliver man certificeret som Professional Scrum Master I.

Indholdet i kurset dækker også certificering til Professional Scrum Master II, som efterfølgende kan købes med rabat hos Scrum.org.Beståelsesprocent 85% - NEW

  • Beståelsesprocent: Beståelsesprocenten på certificeringen er i snit 85%

  • Antal spørgsmål: 80

  • Tid: 60 minutter

  • Format: multiple choice

    1. certificeringsforsøg er altid inklusiv i prisen. Hvis testen tages senest 14 dage efter kursusdeltagelse og ikke bestås, vil et ekstra certificeringsforsøg ligeledes være inkluderet i prisen. Ekstra forsøg derudover koster 150 USD.

Underviser

Mads Troels
Mads er Professional Scrum Træner hos Scrum.org og er en af de mest erfarne i Danmark inden for implementering af og praktisk arbejde med Scrum. Han har mere end ti års erfaring med Agile teknikker fra flere danske og internationale virksomheder og har som Udviklingschef indført Scrum i fire forskellige virksomheder. Mads har praktisk erfaring med at arbejde som Scrum Master, Product Owner i flere forskellige virksomheder med teams i både Danmark, Østeuropa og Asien.

Mads er bl.a. Certified Professional Scrum Trainer ved Scrum.org, PSM I+II, PSPO I+II, CSM, CSPO, CSP, Management 3.0 Trainer og certificeret i ”Training from the Back of the Room” Teknikker og principper fra ”Training from the Back of the Room” bruges i alle hans kurser og workshops til at maksimere læring for deltagerne.

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på