TI-POD - EP #16: Projektlederens værktøjskasse

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #16: Projektlederens værktøjskasse

Den dygtige projektleder

Projektarbejdsformen har for længst indtaget kontorgangene i de danske virksomheder, og dygtige projektledere er i høj kurs.

Projektledelse handler om at kunne agere som en slags organisation i organisation, og måske endda være symbolet på, at man ”gør” noget. Et rigtigt projekt i erhvervssammenhæng vil dog altid være væsensforskelligt fra driftsopgaver – og vil ofte være præget af usikkerhed.

Der findes ikke en formel på hvordan man bliver en god projektleder. Et vist koordinatorgen vil dog hjælpe enhver projektleder, men alt efter branche og kontekst kan meget forskellige kompetencer sagtens udgøre den fødte projektleder – så der er flere veje til målet – også når det gælder certificeringer

Men hvornår giver det egentlig mening at starte et projekt, og ikke mindst sikre at projektet bliver succesfuldt?

Gæsten i denne episode er Thomas Essendrop, som igennem mange år har arbejdet bredt indenfor flere spektre af projektledelse. Han tager os med ind i projektverdenen og fortæller om udfordringer og faldgruber når man har valgt at sætte et projekt i søen.

Lyt med og hør hvorfor en projektleder måske burde kaldes en projektforvalter, hvordan man sikrer sine ressourcer og ikke mindst motiverer til fremdrift.

God fornøjelse!

Lyt til episode #16 her:

Vil du lære mere om projektledelse, udbyder vi et bredt udbud af kurser og uddannelser indenfor projektledelse, bl.a.:

Du kan også læse følgende artikler om projektledelse, hvis du vil vide lidt mere om emnet:

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.


<< Tilbage til oversigt