Kursusmuligheder inden for agil projektledelse og Scrum

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Hvad er Agile og Scrum?

Kursusmuligheder inden for agil projektledelse og Scrum

På Teknologisk Institut tilbyder vi et bredt udvalg af kurser inden for Agile og Scrum. Nedenfor kan du få overblik over kursusmulighederne, og finde det kursus der er relevant for netop dig og din rolle.

Kurset for dig som er "Product Owner" og/eller "Scrum Master"

Scrum Product Owner (PSPO)
Professional Scrum Product Owner (PSPO) kurset har fokus på, hvordan man maksimerer værdien af softwareprodukter og -systemer. Scrum Product Ownership kræver mere end blot viden om at skrive krav eller styre en Product Backlog. Professional Scrum Product Owners skal have kendskab til alt, der kan påvirke værdi for deres produkter. Kurset er målrettet Product Owners, Scrum Masters, ledere eller andre, som er ansvarlige for at maksimere værdi fra deres software produkter eller services.

Kurser for dig der er Scrum Master, Agile Projektleder, IT- eller udviklingschef, Team leder eller Project Manager 

Agil Projektledelse
Kurset Agil Projektledelse dækker de grundlæggende elementer i at arbejde agilt og hvordan du kan bruge agile værktøjer, frameworks og adfærd i en projektsammenhæng. Kurset er designet til dig, der arbejder i projekter, og ønsker at opnå bedre resultater med dine projekter ved brug af agile tilgange og ved at træne disse teknikker praksisnært på kurset.

Kom godt igang med Scrum
Dette kursus handler om, hvordan Scrum kan bruges i andre typer af organisationer og brancher end IT og softwareudvikling. Få indsigt i grundtanker, terminologi, roller og opgavefordeling samt de værktøjer, der er forbundet med Scrum og overblik over Scrum som projektstyringsværktøj samt hvordan du kan komme i gang med at arbejde med Scrum i dine projekter. Kurset giver dig de nødvendige redskaber, så du nemt kan implementere Scrum i egen praksis med det samme.

Professional Scrum Foundation (PSF)
På Professional Scrum Foundations (PSF) lærer du Scrum på en meget interaktiv måde. Kursus er for dig, der har ingen eller kun lidt forhåndskendskab til Scrum.

Professional Scrum Master (PSM)
Bliv en mere effektiv Scrum Master ved at lære om avancerede teknikker til servant-leadership. Dette kursus er for dig, der allerede har erfaring som Scrum Master og andre, der har praktisk erfaring med Scrum.

Professional Scrum Master ll (PSMll)
Professional Scrum Master II (PSM II) er et udvidet kursus for erfarne Scrum Masters med indgående kendskab til Scrum. Kurset går i dybden med mere avancerede Scrum områder og Scrum Master rollen. Efter kurset har du mulighed for at tage den anerkendte PSM II certificering.

Leading SAFe® - Agile på enterprise niveau med Scaled Agile Framework ®
Bliv certificeret SAFe® Agilist og bliv klædt på til at arbejde agilt i større programmer og organisationer. Få forankret den governance der skal til for at fordele udviklingsbudgettet i overensstemmelse med de strategiske mål, sikrer at leverancen sker i overensstemmelse med organisationens overordnede planer, allokeret ressourcer og budgetterede rammer.

Prince2 Agile®
Lær hvordan du anvender agile metoder sammen med PRINCE2, og få det bedste ud af begge projektledelsesmetodikker."PRINCE2 Agile™" er skræddersyet til organisationer og personer, der allerede kender PRINCE2, og som ønsker en metodik med yderligere vejledning i, hvordan de skal tilpasse PRINCE2 og anvende agile metoder sammen med PRINCE2."PRINCE2 Agile" er en udvidelse til PRINCE2.

Tilbage til "Hvad er Agile og Scrum?" >>