Kurser

Ledelse og motivation af effektive projektteams

På kurset Ledelse og motivation af effektive projektteams får du viden om de centrale metoder og forudsætninger, der skal til for at etablere og udvikle et motiveret team.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 100 besvarelser

Nøglen til det succesfulde projekt

Din succes som projektleder er afhængig af projektteamets udvikling og resultater. Projekter er ikke kun præget af faglige udfordringer, men også udfordringer knyttet til de organisatoriske forhold i projektet. Den rigtige organisering og et motiveret team er nøglen til det succesfulde projekt – det lærer du om på dette kursus.

En tydelig bredt funderet underviser der kunne sine ting - og behagelig tillige med - så ganske enkelt super.
- Anya Hansen, Axacon

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til projektledere og projektdeltagere, der har brug for viden om, hvordan man opbygger, leder og arbejder i en effektiv projektorganisation. Kurset er for projektledere i alle brancher.

Udbytte

 • Træning i effektiv kommunikation, tilpasset til lejligheden
 • Forståelse for hvad der motiverer os
 • En række værktøjer, der skaber effektivitet
 • Forståelse for og håndtering af de forskelligheder, der præger en gruppe mennesker
 • Styrket evne til at bidrage til øget motivation og ønsket adfærd i projektteamet

Rigtig god fordeling mellem teori og øvelser.
- Finn Mølgaard, Bankernes EDB Central


Indhold

 • Ledelse af projektet igennem alle projektets faser
 • Hvad der motiverer os og hvordan vi motiverer andre
 • Sammensætning af det gode og effektive projektteam
 • Gruppers udvikling over tid
 • Motiverende lederskab
 • Ledelsesstile baseret på ledelse med følelsesmæssig intelligens
 • Ledelses kommunikation, der skaber engagement og mening

Kurset veksler mellem oplæg, diskussion og gruppeøvelser. Der skabes en løbende kobling mellem teori, værktøjer og deltagernes praktiske virkelighed.

 

Underviser

Underviser Thomas Essendrop
Thomas er seniorrådgiver og har en baggrund som projektleder og Change Management konsulent.Thomas har erfaring med rådgivning og implementering af projekt- og forandringsledelsesmodeller indenfor både den private- og den offentlige sektor.Med 20 års undervisningserfaring og en Master of Education, lægger Thomas stor vægt på at tilrettelægge og gennemføre undervisningen, således at kursisterne oplever et godt forløb med stort udbytte.Thomas er akkrediteret trainer i PRINCE2®, PRINCE2 Agile®, Change Management og SAFe® og er certificeret i MSP®, MoP®, Prosci ADKAR®, NLP Business, samt Scrum Master og SAFe® Programme Consultant.

Bliv certificeret projektleder

Kurset indgår også som obligatorisk kursus på Det fleksible uddannelsesforløb - for projektledere og it-projektledere og Den fleksible projektlederuddannelse i byggeriet. Forløbene er komplette projektlederuddannelser, som du kan tage i det tempo, der passer dig - og blive certificeret projektleder.

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på