Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i Bæredygtighed og ESG

Bæredygtighed handler om at balancere nutidens behov uden at kompromittere fremtidige generationers evne til at opfylde egne behov. For virksomheder bliver bæredygtighed og ESG-rapportering et konkurrenceparameter og en nødvendighed i fremtidens marked. Og det drejer sig ikke kun om klima. De tre ESG-faktorer (Environmental, Social and Governance) er centrale, når indsatser skal måles til at vurdere virksomheders samfundsansvar og bæredygtighedsindsats.

På Teknologisk Institut har vi et bredt udvalg af kurser inden for bæredygtighed. Uanset om du er nybegynder og ønsker en introduktion til bæredygtighed, eller om du har brug for specialiserede kurser inden for fx projektledelse, forretningsudvikling eller produktudvikling, så har vi noget til dig.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Bæredygtighed og ESG.

   Viser 20 af 26
   Hent flere

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Bliv klogere på bæredygtighed og ESG

   Temaer som bæredygtighed og ESG-mål fylder mere og mere i samfundet, og det er svært for virksomheder at komme udenom at forholde sig til deres eget ansvar. Der stilles nemlig krav fra alt fra medarbejdere samarbejdspartnere, kunder og i fremtiden muligvis også lovmæssigt. Derfor er der mange fordele ved at begynde at opgøre og dokumentere jeres virksomheds initiativer og indsatser inden for bæredygtighed og ESG
    
   ESG er en måde for virksomheder at strukturere deres bæredygtighedsarbejde på og begrebet dækker over ordene Environmental, Social og Governance. ESG er både udbredt i både danske og udenlandske virksomheder, som de tre grundsøjler man arbejder med i dag.
    
   ”Environmental” dækker over miljø- og klimaforhold som fx CO2-udledning, affaldssortering, biodiversitet, ressourceforbrug, forurening m.m.
    
   ”Social” dækker over de sociale forhold som fx arbejdsforhold, medarbejdertrivsel, diversitet, ligestilling m.m.
    
   Og ”Governance” dækker over de mere organisatoriske eller ledelsesmæssige forhold som fx virksomhedskultur, antikorruption og etik.
    

   Hvorfor tage på kursus inden for bæredygtighed og ESG?

   Vores fokus på bæredygtighed har aldrig være større. Det betyder også, at virksomhederne er på udkig efter medarbejdere med viden og kompetencer inden for feltet.
    
   Ved at tage et kursus inden for bæredygtighed og ESG lærer du indtænke virksomheders bæredygtige samfundsansvar i dine arbejdsprocesser. Fordelen er også, at du bliver i stand til at hjælpe din virksomhed med at omstille sig til nutidens og fremtidens krav til bæredygtig omstilling.
    
   Kom udviklingen i forkøbet, og bliv den ressource, som virksomhederne efterspørger ved at tage et kursus inden for emnet.
    

   Vil du vide mere?

   Lyt til vores podcastafsnit om emnet:
    
   Eller læs mere her: