Kurser

1 time webinar 
Online seminar med live oplæg

Bliv klar til bæredygtighed med de rigtige kompetencer

9. september 2024 Webinar
18. november 2024 Webinar
23. januar 2025 Webinar
15. maj 2025 Webinar
Uden omkostninger
Nr. 91283 A
Tilmeld dig
165 har allerede deltaget

Deltag på webinaret ’Bliv klar til bæredygtighed med de rigtige kompetencer’, og hør mere om, hvad du skal kunne for at komme godt i gang med at arbejde med bæredygtighed i din organisation. Du bliver også klogere på, hvilke kurser du kan vælge på Teknologisk Institut, så du bliver klar til fremtiden. Webinaret varer en time.

Deltagerprofil

Bæredygtighed berører alle niveauer i samfundet – fra det lokale kvarter til vores planet i sin helhed. Webinaret er for dig, der gerne vil i gang med at løse udfordringer, der får os i en bæredygtig retning. Du har måske endda en ambition om at udarbejde en bæredygtighedsstrategi f.eks. i arbejdet som projektleder, konsulent, business designer, produkt/service designer eller andet.

Udbytte

  • Bliv klogere på mulige udviklingsveje og hvilke kompetencer, der er brug for i den grønne omstilling
  • Få indblik i hvilke kurser Teknologisk Institut udbyder, der kan understøtte dit arbejde med bæredygtighed
  • Forstå de typiske udfordringer for den grønne omstilling fra starten – og find en retning at handle i!
  • Få svar på dine spørgsmål og gode råd til, hvordan du kan komme i gang

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd, samt en stille og rolig plads.

Læs mere om kurserne:

Er du interesseret i bæredygtighed inden for projektledelse, kan du også melde dig til dette webinar.

26365
29019
Underviser

Ole Kjeldal Jensen

Ole er specialist i Design Thinking, Innovation Management, Business Model Innovation og teknologisk transformation. Ole har en PhD i Design Thinking og Disruptive Innovation fra DTU og Stanford University.

Underviser

Martin Aggerbeck

4.63/5 (41 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Martin er uddannet designingeniør fra DTU og har en Ph.d. i materiale- og overfladeteknologi. Han har undervist på Aalborg Universitet i konkrete metoder og processtyring indenfor Design Thinking, bæredygtighed og brugerinddragelse. Martin har i flere år undervist virksomheder i kreativitet og fejlangst. Hans undervisning er altid kendetegnet ved en hands-on approach til udvikling og læring.

Vælg dato

Webinar
9. september 2024
Webinar
18. november 2024
Webinar
23. januar 2025
Webinar
15. maj 2025