Kurser

1 time webinar 
Online seminar med live oplæg

Bliv klar til bæredygtighed med de rigtige kompetencer

25. januar 2024 Webinar
7. juni 2024 Webinar
4. oktober 2024 Webinar
22. november 2024 Webinar
Uden omkostninger
Nr. 91283 A
3,2
Meget godt
10 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Deltag på webinaret ’Bliv klar til bæredygtighed med de rigtige kompetencer’, og hør mere om, hvad du skal kunne for at komme godt i gang med at arbejde med bæredygtighed i din organisation. Du bliver også klogere på, hvilke kurser du kan vælge på Teknologisk Institut, så du bliver klar til fremtiden. Webinaret varer en time.

Deltagerprofil

Bæredygtighed berører alle niveauer i samfundet – fra det lokale kvarter til vores planet i sin helhed. Webinaret er for dig, der gerne vil i gang med at løse udfordringer, der får os i en bæredygtig retning. Du har måske endda en ambition om at udarbejde en bæredygtighedsstrategi f.eks. i arbejdet som projektleder, konsulent, business designer, produkt/service designer eller andet.

Udbytte

  • Bliv klogere på mulige udviklingsveje og hvilke kompetencer, der er brug for i den grønne omstilling
  • Få indblik i hvilke kurser Teknologisk Institut udbyder, der kan understøtte dit arbejde med bæredygtighed
  • Forstå de typiske udfordringer for den grønne omstilling fra starten – og find en retning at handle i!
  • Få svar på dine spørgsmål og gode råd til, hvordan du kan komme i gang

Anmeldelser af Bliv klar til bæredygtighed med de rigtige kompetencer

3,2
 
Meget godt Baseret på 10 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd, samt en stille og rolig plads.

Læs mere om kurserne:

Er du interesseret i bæredygtighed inden for projektledelse, kan du også melde dig til dette webinar.

26365
26363
29019
Underviser

Ole Kjeldal Jensen

Ole er specialist i Design Thinking, Innovation Management, Business Model Innovation og teknologisk transformation. Ole har en PhD i Design Thinking og Disruptive Innovation fra DTU og Stanford University.

Underviser

Dunia Jørgensen

3.73/5 (26 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Dunia er interaktionsdesigner og uddannet MSc. i Bæredygtigt Design. Som konsulent underviser hun i bæredygtighed, hvor hun har særlig erfaring med at facilitere tekniske projekter. Dunia bruger værktøjer og metoder fra design og antropologi, som hjælper til at nedbryde komplekse systemer til håndgribelige størrelser.

Underviser

Martin Aggerbeck

Martin er uddannet designingeniør fra DTU og har en Ph.d. i materiale- og overfladeteknologi. Han har undervist på Aalborg Universitet i konkrete metoder og processtyring indenfor Design Thinking, bæredygtighed og brugerinddragelse. Martin har i flere år undervist virksomheder i kreativitet og fejlangst. Hans undervisning er altid kendetegnet ved en hands-on approach til udvikling og læring.

Vælg dato

Webinar
25. januar 2024
Webinar
7. juni 2024
Webinar
4. oktober 2024
Webinar
22. november 2024
Webinar
22. januar 2025