Kurser

Billede der illustrerer kurset

IT-kurser

Øg dine kompetencer inden for IT og gør dig selv mere attraktiv på arbejdsmarkedet – både for din nuværende, men også fremtidige arbejdsplads. Teknologisk Institut har et bredt udvalg af IT-kurser og certificeringer, der går i dybden med det, du har behov for at lære.

Vi udbyder konstant nye IT-kurser og er med til at videreuddanne og opkvalificere en lang række virksomheder.

Læs mere
Viser 20 af 458
Hent flere

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Mere om vores IT-kurser

Uanset hvilken branche og jobfunktion du sidder, kan du ikke undgår at støde på en eller anden form for IT. Undersøgelser viser at en million voksne danskere er dårlige til at bruge en computer, og at mere end hver tredje mindre virksomhed kun bruger IT til basale ting som for eksempel regnskab. Men digitaliseringen skal op i gear, hvis vi skal øge væksten.

Effektive IT-værktøjer

Udviklingen inden for IT betyder, at mange flere virksomheder kan nyde godt af de fordele, som effektive IT-værktøjer giver. Det kan dog være en jungle at finde rundt i det store udvalg af komplicerede IT-værktøjer, men I kan med de rigtige løsninger, som passer til jeres specifikke behov i virksomheden optimere jeres effektivitet og produktivitet.

IT-certificeringer

Certificering er en fordel for både ansat og virksomhed. Den ansatte får bevis for sine faglige kompetencer, og virksomheden kan dokumentere overfor kunder og samarbejdspartnere, at det faglige niveau er i top.

Online IT-kurser 24/7

Du kan øge dine kompetencer inden for IT med kurser, og med den øgede digitalisering, er det i dag også muligt at efteruddanne dig inden for IT med kurser online. Fordelene ved online kurser er, at du i dit eget tempo kan opbygge dine kompetencer inden for det valgte område på en fleksibel, tids- og omkostningseffektiv måde.

Microsoft Software Assurance (SA) vouchers

Hvis I er Microsoft Software Assurance kunde, har du og dine kollegaer mulighed for at betale med SA-vouchers for deltagelse på kurser på Teknologisk Institut, og dermed opnå store økonomiske fordele.

Vores IT-kurser udbydes på engelsk

Vi lever i et internationaliseret samfund, hvor mange organisationer benytter engelsk som koncernsprog og ofte har mange forskellige nationaliteter ansat. Hos Teknologisk Institut udbyder vi derfor mange af vores kurser på engelsk.

Vi tilbyder også firmakurser

Er I flere, der har samme behov for kompetenceudvikling, så er et firmakursus ofte den rette løsning, der kan skabe fælles fundament og økonomisk besparelse. Læs mere på:

Kan du ikke finde det kursus du ønsker på ovenstående link, er du velkommen til at kontakte Kursusadministrationen på +45 72 20 30 00.